Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vai eiropieši ir zaudējuši prasmi krāt naudu?

''Kas tevi Eiropā izbrīna visvairāk?'' – bija viens no maniem pirmajiem jautājumiem manai jaunajai kolēģei Īrijā, no Āfrikas atbraukušajai Klaudīnei, kura aptuveni pirms gada bija apprecējusies ar horvātu un pārcēlusies dzīvot pie viņa uz Eiropu.

Top komentāri

Druvis
D
Arti, neesi iedomājies, ka stāsts par naudas trūkumu bija vienkārši atruna, lai nevajadzētu iegādāties Tavas, kā sapratu, lietotās mantas? Es arī labāk pakrāju, un tad nopērku jaunu un tieši tādu, kādu man vajag.
Pipars
P
Ja jau kaut ko krāj tad no katras algas jākrāj pa kādai sudraba vai zelta monētai... Krāt papīra naudu kā rāda pieredze īsti nav vērts... jā šodien mums ir eiro - a... kas būs rīt...?... Savulaik atceros kā mans vectēvs kas visu mūzu strādāja 2 darbos pa mūža laiku bija sakrājis daudzus tūkstošus rubļu, pie kam lielu daļu 25-piecīšos... Un kas no tā visa 90-mitajos bija palicis...? he he... !!!!??? Morāle ir vienkārša... dabā pastāv "šodienas nauda" un ir nauda kas saglabā savu vērtību "visos laikos"...
reptilis
r
Faktiski būtu jāsāk ar jautājumu - vai vēl pastāv reāls privātīpašums? Daudzi teiks - a mājas...zeme...meži...automašīna... ? Bet padomāsim - vai tas ir privātīpašums? Par nekustāmā īpašuma nodokli taču visi ir dzirdējuši ...un to var uzlikt TĀDU,ka Jūs teiksiet - ta nevajag man nekādu īpašumu! Automašīnai nodokļus paaugstina un drīz varēs braukt tikai ar elektroauto,kuri varēs atļauties tādu cenu..... Jā, nauda ""zeķē"" arī nav izeja.....Nauda bankā arī riski.... vienīgais gadsimtiem pārbaudītais ..kaut cik derīgais uzkrāšanas līdzeklis ir zelts,protams,ja neviens nezina,ka viņš Jums ir:))))
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brauc pie kaimiņiem

Mūsu valstī tūrisma industrija atgūstas lēnāk nekā Igaunijā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses