Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Mēs visi esam pakļauti riskam, ja kāds ir pakļauts riskam

Es ļoti labprāt sagaidītu no valdības puses tādu kā atskatu par to, kuras tiesības tika ierobežotas, kādā apmērā, kas tiek darīts, lai mīkstinātu tos ierobežojumus, – intervijā Romānam Meļņikam saka bijušais Eiropas Padomes cilvēktiesību komisārs, politologs Nils Muižnieks.

Top komentāri

Kā Dienā parādās izcilāko
K
Latvijas valstsvīru vārdi, tā NRA mauku banda pilnā skaitā un amunīcijā klāt, un rej, un rej, un rej...Tāds darbs un aicinājums! Pirms uz elli mauks!
VVZ
V
Nils Muižnieks ir vienā plejādē ar Augustu Kirchenšteinu, Vili Lāci, Augustu Vosu, Borisu Pugo, Valdi Dombrovski, Jāni Kalnbērziņu. Nav no krietnajiem ļaudīm.
globālistiņš
g
N. Muižnieks Sorosa globālā tīkla Open Society News 2009. gada izdevumā, kurš veltīts Austrumeiropas valstu attīstībai 20 gados pēc komunisma sabrukuma, publikācijā Atvērtās sabiedrības vīrieša (un sievietes) radīšana vienkāršā un saprotamā valodā vaļsirdīgi izklāstījis starptautiskās oligarhijas spilgtākā pārstāvja Džordža Sorosa centrālās struktūras - Atvērtās sabiedrības institūta - pamatmērķi, proti, izaudzināt un izskolot jaunu globālo cilvēku paaudzi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Trūkst reālas rīcības

Investīciju klimats Latvijā investoru vērtējumā 2023. gadā sasniedzis viszemāko vērtību – 1,9 punktus no 5, un salīdzinājumā ar 2022. gada mērījumiem vērtējums nokrities par 0,4 punktiem. Tā secin...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē