Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Centrālā laboratorija atvērusi filiāli Jaunajā Teikā

Rīgā, Jaunās Teikas kvartālā Gustava Zemgala gatvē 74 ēkas Teodors pirmajā korpusā atvērta jauna “Centrālās laboratorijas” filiāle, kuras pakalpojumus aicināti izmantot šīs apkaimes iedzīvotāji, Jaunās Teikas kvartāla biroju darbinieki un ikviens, kuram filiāle ir ērta laboratorijas pakalpojumu saņemšanai.

“Tā kā laboratoriskie pakalpojumi ir tik nozīmīgs veselības aprūpes posms, mūsu mērķis, atverot filiāli Jaunajā Teikā, ir aizvien papildināt pieejamību un pakalpojuma ērtību. Zināms, ka saspringtā biroja darbinieku ikdiena mēdz radīt šķēršļus savlaicīgām rūpēm par veselību, tādēļ mēs nākam soli pretī un esam tepat līdzās viegli sasniedzami gan Jaunās Teikas birojos strādājošajiem, gan apkaimes iedzīvotājiem, gan tiem, kuri šīs filiāles pakalpojumus var izmantot, piemēram, piestājot pa ceļam uz Mežaparku vai dodoties tālākā ceļā ārpus Rīgas. Te ir ērti nodot analīzes, bet atbildes katrs var saņemt viņam visērtākajā veidā, laboratoriju klātienē neapmeklējot. Tā mēs veicinām savlaicīgu diagnostiku un iedzīvotāju līdzestību ārstniecības procesam, ja tāds ir nepieciešams,” apliecina “Centrālās laboratorijas” valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa.

Jaunā filiāle strādā darba dienās no plkst. 8.00 līdz plkst. 16.00, un laboratorijas klientiem ir pieejama bezmaksas autostāvvieta. Jaunajā “Centrālās laboratorijas” filiālē visu veidu medicīniskās analīzes ir iespējams nodot ar vai bez ārsta nosūtījuma (neatkarīgi, kurai no Latvijā akreditētajām laboratorijām nosūtījums izrakstīts). 

Lai plānotu apmeklējuma laiku, laboratorija piedāvā iespēju veikt iepriekšēju pierakstu vien ar pāris klikšķiem “Centrālās laboratorijas” mājaslapā. Vizītei konkrētā laikā pierakstīties iespējams mājaslapā  www.laboratorija.lv/pieraksts-lv, laboratoriju var apmeklēt arī bez iepriekšēja pieraksta. Analīžu rezultāti pēc apmeklējuma ir pieejami www.laboratorija.lv, “Centrālās laboratorijas” filiālē, pacienta norādītajā e-pastā, kā arī elektroniski tos saņem pacienta ārstējošais ārsts, kurš pacientu nosūtījis veikt analīzes. Tāpat analīžu rezultāti tiek saglabāti veselības datu portālā, kur tie pieejami arī pēc gada vai ilgāka perioda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Farmaceiti atgādina, kur saules zobi kož jau pavasarī

Pirmās vasarīgās dienas nereti nāk ne tikai ar prieku par siltā apģērba noglabāšanu tālākajā plauktā, bet arī ar saules apdegumiem, kas, kā zināms, kaitē ādai un veselībai kopumā. Ņemsim vērā – pat li...

Veselība

Vairāk Veselība


Dārza Diena

Vairāk Dārza Diena


Senioru Diena

Vairāk Senioru Diena


Dienas padomi

Vairāk Dienas padomi


Būve un interjers

Vairāk Būve un interjers


Cits

Vairāk Cits