Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Trešdiena, 25. decembris
Stella, Larisa

Grillēts jāņusiers

Ja pēc Līgo svētkiem paliks pāri siers un ierasti to ēst vairs negribas, izmēģini sieru grillēt! Sanāk un garšo fantastiski!

Sastāvdaļas: siers, olīveļļa, kaltēta raudene (oregano), ja ir – šķipsna sakapātu svaigas raudenes lapiņu.

Pagatavošana: 

1. Sieru sagriež palielos biezos gabalos (tā, lai var uzdurt uz iesma).

2. Raudeni sajauc ar olīveļļu un no visām pusēm ieziež ar to sieru.

3. Ja siers ir kūstošs, to labāk grilēt uz alumīnija paplātes – folijas. Ja nekūstošs, sprauž uz iesmiem un kādu minūti grilē parastā veidā uz grila.

4. Būs gards kopā ar vēsu baltvīnu.

Lai labi garšo! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko