Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +4 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 12. novembris
Kaija, Kornēlija

Gurķi ķiploku marinādē

Padoms, kā pagatavot gurķus ķiploku marinādē.

Sastāvdaļas: 1,5 kg gurķu, 8–10 ķiploka daiviņas, sauja svaigu diļļu, 1,5 ēdamkarotes cukura, 1 citrons, 2 tējkarotes sāls, 3 ēdamkarotes eļļas.

1. Gurķus noskalo, katru gareniski sagriež četrās daļās. Ķiplokus nomizo, sarīvē uz smalkās rīves. Izspiež citrona sulu. Dilles sīki sakapā.

2. Gurķu šķēles liek bļodā, pievieno sāli, cukuru, ķiplokus, dilles, citrona sulu, eļļu un ar rokām kārtīgi apmaisa, lai marināde pārklāj visas šķēles.

3. Ļauj mirkli ievilkties un ēd uzreiz vai glabā ledusskapī

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko