Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -3 °C
Skaidrs
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Marinētas ērkšķogas

Marinētu ērkšķogu recepte.

Sastāvdaļas: 1 kg ērkšķogu, 0,5 l ūdens, 350 g cukura, 5 krustnagliņas, kanēļa standziņa, citrona miziņa, 120 ml etiķa.

1. Ērkšķogas notīra no kātiņiem un nomazgā. Ja ogas ir zaļas, tās noblanšē, paturot 3–5 minūtes karstā ūdenī, bet gatavas un pusgatavas ogas neblanšē, jo tad tās izšķīdīs.

2. Uzvāra marinādi no ūdens, cukura, etiķa, krustnagliņām, kanēļa standziņas un citrona miziņas. Liek tajāogas un pavāra, līdz tās kļūst mīkstas, bet vēl nejūk laukā.

3. Ogas kopā ar marinādi pilda izmazgātās un izkarsētās burkās. Aizvāko un glabā vēsā vietā. Pasniedz pie gaļas ēdieniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko