Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Trešdiena, 25. decembris
Stella, Larisa

Plūmju kūka

Plūmju kūkas recepte gardākām brīvdienām!

SASTĀVDAĻAS: 250 g sviesta, 200 g cukura, 5 olas, 250 g miltu, 2 ēd. k. cepamā pulvera. Pildījumam – 1 kg plūmju, 75 g cukura, kanēlis, 40 g kartupeļu cietes.

1. Gatavo pildījumu: plūmes atkaulo, pieliek cukuru un 4 ēd. k. ūdens un pavāra 2–3 min. Pieber kanēli un iemaisa cieti, kas sajaukta ar 5 ēd. k. auksta ūdens.

2. Mīklai saputo sviestu ar cukuru, iekuļ olas, iemaisa miltus ar cepamo pulveri.

3. Pusi mīklas klāj ietaukotā veidnē. Virsū liek plūmes, augšā – atlikušo mīklu. Cep cepeškrāsnī 180 °C stundu.

4. Atdzesē veidnē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko