Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Nedēļas nogalē Papē notiks elektroniskās mūzikas festivāls Satta

Pēc septiņu gadu norises Lietuvā, festivāls Satta no 14. līdz 17. augustam savus viesus gaidīs Latvijā. Ar elektronisko mūziku un dabu šogad varēs tikties Baltijas jūras krastā, Rucavas novada Papē.

Festivālā uzstāsies gandrīz 70 mūziķi no visas pasaules, to skaitā arī angļa, trinidadieša un japānietes trio King Midas Sound, Submotion Orchestra, kuru orķestra vārda cienīgu dara gan sastāvs, gan muzikālo stilu daudzveidība, arī akustiskā, bet tik un tā dumpīgā Perera Elsewhere, Forest Swords, pasaules apceļotāja un melanholiķa izveidotais lo-fi trio Dirty Beaches, kā arī Lone, Kode9, Oneman, Sekuoia, Clap!Clap! un daudzi citi. 

Arī šogad festivāla laikā norisināsies Satta olimpiskās spēles – futbols, volejbols, kvadrāti, galda futbols, badmintons, frisbijs un peldēšana ar SUP dēļiem.

Viena no meistarklašu zonas teltīm būs veltīta ekoloģijas tēmai. Tajā būs iespējams piedalīties zemes mākslas meistarklasēs, diskusijās par atkritumu pārstrādi un veģetāru pārtiku, kā arī lekcijās par dažādiem ekoloģijas jautājumiem. Ekoloģisku un pat neparastu pārvietošanās līdzekli radīt mācīs ērmriteņu darbnīcā. Apmeklētāju vērība tiks pievērsta arī unikālajai šīgada festivāla mītnes vietai jeb dabas parka teritorijai, kurā atrodas Papes etnogrāfiskā zvejnieku sēta. 

Grafiti meistarklasēs Latvijas un Lietuvas grafiti mākslinieki un ilustratori, arī pārstāvji no kuš! komiksu un Popper ilustrāciju žurnāliem veidos interpretāciju par šī gada festivāla saukli Elektroniskā mūzika satiek dabu. Interaktīvā mākslas telts apmeklētājus iesaistīs radošās izpausmēs video mākslā, mācīs veidot 3D portretus, gaismas gleznošanas meistarklasē - zīmēt ar savu mobilo telefonu, kā arī piedāvās vēl citus veidus savu festivālā pavadīto dienu dokumentēšanai.

Baltijas stand-up komiķi rūpēsies par noskaņojuma svārstību izlīdzināšanu, tāpat arī ielu dejas un nostalģiskās Viļņas kafejnīcas Čaika rezidence.

Vairāk informācijas par nokļūšanu uz festivāla norises vietu, aktivitātēm, kā arī mākslinieku apraksti ir pieejami Satta festivāla mājas lapā www.sattafestival.com

Biļetes iepriekšpārdošanā ir pieejamas Biļešu Serviss kasēs www.bilesuserviss.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja