Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Eiduka: Vadimam pietrūka asuma

"Kā klāt lielie mači, tā Vadimam kaut kas nedaudz pietrūkst. Šoreiz trūka asuma, lai sasniegtu finālu," uzreiz pēc Latvijas šķēpmetēja Vadima Vasiļevska starta Pasaules čempionātā vieglatlētikā sacīja sportista bijusī trenere Valentīna Eiduka, kura sacensību laikā atradās tribīnēs.

Diena.lv jau vēstīja, ka ar 79,68 metrus tālu raidījumu Vasiļevskis Pasaules čempionātā izcīnīja 15.vietu, piektajās augstākās raudzes sacensībās pēc kārtas nespējot sasniegt finālu. 

"Vadims pēdējā laikā pie manis konsultējas, arī pirms šiem mačiem," savu klātbūtni sacensībās skaidroja bijusī trenere. "Maskavā kvalifikācijā vēl vairāki spēcīgi metēji neko neparādīja, konkurence tur ir milzīga. Es domāju, ka 15.vieta pasaulē nav nemaz tik slikta." Lai nodrošinātu vietu finālā starp 12 labākajiem šķēpmetējiem, Vasiļevskim bija jāmet par aptuveni pusmetru tālāk.

Jau vēstīts, ka pēc neveiksmīgā snieguma Londonas olimpiādē Vasiļevskis žurnālistiem paziņoja, ka beidz karjeru, tomēr vēlāk pārdomāja. Viņš pameta V.Eidukas treniņgrupu un sezonai gatavojās individuāli. Eiduka gan apstiprināja, ka šķēpmetējs negrasās atgriezties viņas grupā, jo "darba tāpat esot ļoti daudz".

"Es domāju, ka Vadims tagad nepaziņos par vēl vienām karjeras beigām, jo, ja iekļūsti labāko 16 vidū pasaules čempionātā, tad ir atbalsts no Latvijas Olimpiskās vienības (LOV)," nobeigumā sacīja izcilā šķēpmešanas trenere.

Piektdien kā pēdējās Latvijas pārstāves čempionātā sacensības šķēpmešanas kvalifikācijā aizvadīs Madara Palameika un Līna Mūze. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē