Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

FOTO: Valentīna diena Rīgas Zoo(3)

Dienas kļūst arvien garākas un tas dzīvajās radībās parasti pamodina ilgi snaudušās sajūtas – būs pavasaris, būs uztraukumi, būs jāizcīna kaujas ar sāncenšiem, būs jāatrod piemērotas mājas, būs jāsavaldzina kāda atsaucīga dāma un tad jau varēs… Vienvārdsakot, gaisā vibrēt vibrē mīlas pilnas noskaņas, informē Rīgas Zooloģiskajā dārzā.

Kāzas - vienas svinības iespaidiem uz visu mūžu © DIENA(6)

Tik daudz kas tiek minēts, runājot par kāzu modi un iespējām ekstravaganti, ekstrēmi, vintedžīgi, rustic un vēl sazin kā nosvinēt šo dzīves notikumu, ka plašajā piedāvājumu klāstā var apjukt un nemaz neapprecēties... Taču, atmetot lieko, jāsecina - patiesi un vienmēr modē ir precēties tā, lai pašiem skaisti un viesiem prieks.

Spānijā kompānija darbinieka prombūtni konstatē tikai pēc sešiem gadiem © DIENA(5)

Spānijā, Kadisas pilsētā, piedzīvota ārkārtīgi kurioza situācija - kompānija sava darbinieka prombūtni pamanījusi tikai pēc sešiem gadiem, turklāt tikai tāpēc, ka viņš neieradās pēc pateicības par 20 kompānijā nostrādātiem gadiem, vēsta BBC.69 gadus vecā Hoakima Garsijas pienākums bija uzraudzīt ēku, kurā atradās pilsētas notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.

Aicina iepazīt garās formas improvizācijas teātri

Radošā Apvienība SPIEDIENS aicina nākamo ceturdien, 18.februārī, uz intīmu atmosfēru un improvizētiem stāstiem. Kalnciema ielā 35, notiks jau piektā garās formas improvizācijas teātra izrāde LIFTS.