Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

VIDEO: Justa Eirovīzijas dziesmai tapis klips(14)

Eirovīzijas 2016 dalībnieks Justs Sirmais, kurš šogad pārstāv Latviju, internetā publicējis savu pirmo videoklipu dziesmai Heartbeat, ar kuru viņš uzstāsies starptautiskajā dziesmu konkursā, informē producente Jūlija Fricsone."Mēs vēlējāmies pastāstīt par to, ka mīlestība rodas ne tikai ar pirmo acu skatienu, bet arī ar pirmo smaržu," pastāstījis dziesmas Heartbeat klipa režisors Andžejs Gavrišs. "Par to, kā mīlestība var reibināt mūsu prātus un izdarīt izvēli mūsu vietā. Var sacīt, ka tas ir stāsts par sievietes smaržu," viņš piebildis.

TIEŠRAIDE: Biķernieku pusmaratons

Portāls Diena.lv sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā sestdien, 30. aprīlī no plkst. 10 tiešraidē skatīties BIGBANK Skrien Latvija Biķernieku pusmaratona sacensības.Kods:

Vasaras nometņu sezona tuvojas © DIENA(6)

Vēl tikai dažas nedēļas skolas solā, un vasara, kas ir arī nometņu laiks, varēs sākties. Nometne nenoliedzami ir lielisks veids, kā bērniem un jauniešiem saturīgi pavadīt vasaras brīvlaiku. Tā ir iespēja padarīt vasaru krāsaināku un jautrāku, iegūstot jaunas zināšanas un iepazīstoties ar jauniem draugiem.

FOTO: Positivus festivāls par godu desmitgadei radījis savu alu

Atzīmējot savu desmito jubileju, festivāls Positivus sadarbībā ar A/S Aldaris radījis īpašu Positivus eilu. Jau pavisam drīz tas nonāks tirdzniecībā, būs baudāms krodziņos un kafejnīcās, un, protams, pašā festivālā, kas no 15.-17. jūlijam tradicionāli norisināsies Salacgrīvā. 

Soctīklotāji izsmej Norvēģijas imigrācijas ministres bēgļu peldi(23)

Norvēģijas Migrācijas un integrācijas lietu ministres Silvi Listheugas publicitātes triks kļuvis par sociālo tīklu lietotāju apsmiekla objektu, vēsta BBC. Proti, ministre it kā iejutusies no grimstošas laivas ūdenī nonākuša bēgļa ādā, izpeldoties Vidusjūrā. Vienīgi politiķe to darīja, tērpusies spectērpā, kas faktiski neļauj ķermenim samirkt un palīdz saglabāt siltumu.