Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Brīvdienu gardā burkānu un ingvera zupa

Lai ne tikai skaisti, bet arī gardi pavadītu šo nedēļas nogali iesakām izmēģināt vieglo un veselīgo burkānu - ingvera zupu. Aizbiedēsim visus baciļus un ķersim pavasari!

Kosmetoloģe: Pēc ziemas resnākam liek izskatīties nevis liekie kilogrami, bet ķermeņa tūska(8)

Uz pavasara pusi pie speciālistiem bieži vēršas sievietes, kas ir noraizējušās par to, ka pa ziemas mēnešiem kļuvušas smagnējākas, lielākas, kā viņas pašas bieži emocionāli apgalvo - kļuvušas resnākas. Pie vainas  ne vienmēr ir liekie kilogrami, bieži tā ir ķermeņa tūska, kas ir īpaši izteikta tieši sievietēm, portālu Diena.lv informēja kosmetoloģe Inga Saulīte.

Noskaidroti Opus Pro koncertu ielūgumu ieguvēji(2)

Iesakot šo ziņu kādā no minētajiem sociālajiem tīkliem un pretendējot uz iespēju divus ielūgumus uz jebkuru no grupas Opus Pro koncertu viņu drīzajā 30 gadu jubilejas koncertturnejā Rozā lietus, konkursā piedalījās daudzi desmiti dalībnieku. Paldies par aktivitāti!Tomēr iespēju iegūt divus ielūgumus uz kādu no Opus Pro koncertiem piedāvājām diviem konkursa dalībniekiem, kurus esam izlozējuši. Tie ir Lidija Špitjuka un Egils Maļinovskis. Apsveicam uzvarētājus! Ar viņiem sazināsimies personīgi.

FOTO, VIDEO: Lāča izklaides pēc pamošanās no ziemas miega © DIENA(3)

Pamirs, deviņus gadus vecais lācis, kurš pieder Eirāzijas brūno lāču pasugai, bet ir īpaši ievērojams ar saviem baltajiem nagiem (kādu laiku tika uzskatīts, ka šādi lāči ir pavisam izmiruši), nupat pamodies no ziemas miega zoodārzā Krasnojarskā, Krievijā. Pamirs pēc snaušanas nolēmis kārtīgi izkustēties - fotogrāfs Iļja Naimušins notvēris vairākus kadrus, kuros lācis izklaidējas ar savu iecienīto rotaļlietu - paprāva izmēra baļķēnu. Pamirs mediju uzmanību tieši šī iemesla - veiklās žonglēšanas ar baļķi - dēļ izpelnījies arī iepriekš, iegūstot palamu Kung-fu Lācis.

Baudot gliemeni, sieviete ASV teju apēd retu pērli © DIENA(4)

Vašingtonas štatā, ASV, kāda sieviete mielasta laikā kļuvusi par 600 ASV dolāriem bagātāka - itāļu restorānā mielojoties ar ēdamajām gliemenēm, viņa kādā no tām atradusi retu pērli, vēsta News.com.au.Sieviete pērli, kuras vērtība lēšama 600 dolāru apmērā, gandrīz apēdusi. No sākuma viņa nav bijusi droša par to, kas īsti cietais objekts ir, tāpēc paņēmusi to līdzi uz mājām un vēlāk nogādājusi pie dārgakmeņu eksperta.

Kanje Vests grib, lai Cukerbergs ziedotu naudu viņam(6)

Odiozais amerikāņu hip-hopa mākslinieks Kanje Vests nedēļas nogalē mikroblogošanas vietnē Twitter paudis neizpratni, kāpēc miljonāri kā Facebook vadītājs Marks Cukerbergs ziedo naudu Āfrikai, nevis investē viņa idejās, vēsta The Guardian.