Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

FOTO: Ekscentriskā Trampa priekšvēlēšanu sejas © DIENA(22)

Populārākais kandidāts uz Republikāņu partijas nomināciju ASV prezidenta vēlēšanās miljardieris Donalds Tramps ir ievērojams ne tikai ar saviem košajiem, kaut bieži vien ļoti pretrunīgi vērtējamiem viedokļiem un iecerēm. Debašu un citu kampaņas ietvaros rīkoto pasākumu laikā tapušajos fotokadros nevar nepamanīt, ka Tramps uz citu kandidātu fona izceļas arī ar īpaši ekspresīvām aktiera dotībām - sparīgie žesti un izteiksmīgās sejas grimases ir medusmaize preses fotogrāfiem. Portāls Diena.lv apkopoja dažas no košākajām_ _Trampa priekšvēlēšanu bildēm.

Noskaidroti ielūgumu ieguvēji uz Latvijas Radio kora grupas avangarda koncertu © DIENA

Seko Diena.lv sociālajos tīklos Twitter, Draugiem.lv un Facebook, iesaki šo ziņu un laimē vērtīgas balvas!Konkursā divus ielūgumus uz Latvijas Radio kora grupas koncertu Avangarda elektriskā balss, kas notiks 18.martā plkst.19 Mūzikas namā Daile, ieguvuši Annija Lagzdiņa, Amanda Medne un Jānis Kalns. Ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi!

Trampa izsmiešanai izstrādā atjautīgu Chrome paplašinājumu © DIENA(6)

Trešdienas rītā šķietama redaktora un žurnālista misēkļa rezultātā ievērojamu popularitāti izpelnījās izdevuma Wired publikācija par miljardieri Donaldu Trampu, kurš ir populārākais kandidāts uz Republikāņu partijas nomināciju ASV prezidenta vēlēšanās. Proti, Donalda Trampa vārds visā rakstā tika aizvietots ar "Someone With Tiny Hands", burtiskā tulkojumā - "Kāds ar ļoti maza izmēra plaukstām", atsaucoties uz Trampa konkurenta Marka Rubio miljardierim veltīto asprātību.

Roka gigantiem AC/DC jāaptur koncertturneja, lai glābtu vokālista dzirdi © DIENA

Pasaulslavenā rokgrupa AC/DC paziņojusi, ka daļa no turnejas Rock or Bust ietvaros ASV ieplānotajiem koncertiem būs jāpārceļ, lai glābtu vokālista Braiena Džonsona dzirdi, vēsta CNN.Grupas mājaslapā mūziķi paziņojuši, ka Džonsona ārsti viņam ieteikuši "nekavējoties pārtraukt koncertēt, pretējā gadījumā Džonsons riskē palikt kurls".

VIDEO: Gain Fast mūziķi 8.martā Rīgas ielās pārsteidz sievietes(19)

Par godu 8.martam, kad daudzviet pasaulē atzīmē Sieviešu dienu, pašmāju grupas Gain Fast puiši devās Rīgas ielās, lai dāvātu sievietēm ne tikai ziedus, bet arī dziesmu. Tas viss iemūžināts video, ko grupa iecerējusi kā veltījumu ikvienai sievietei Latvijā, portālu Diena.lv informēja mūziķi.

Četri dabīgie preparāti labākam miegam

Ja ir grūtības aizmigt, ārsti iesaka izvērtēt savu dzīvesveidu – iespējams, tu lieto pārāk daudz kofeīna, pārāk maz kusties, vēlu vakaros daudz strādā vai pavadi laiku pie televizora ekrāna.

Zelta vērts eksperiments virtuvē – safrāns(2)

Safrāns tiek uzskatīts par visdārgāko garšvielu pasaulē, ko izmanto gandrīz visās pasaules virtuvēs. Šefpavārs Mārtiņš Sirmais atklāj krokusu maģiju un iedrošina - pasaulē cildenākā garšviela jau vairākus gadsimtus papildina ne vien citu pasaules valstu ēdienus, bet atrodama arī pašmāju virtuves delikatešu receptēs.