Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Mēness aptiekās cilvēkiem ar invaliditāti būs 20% atlaide

Vairāk nekā 240 Mēness aptiekās visā Latvijā cilvēki ar invaliditāti turpmāk ik nedēļu piektdienās varēs iepirkties ar 20% atlaidi – tādējādi uzņēmums vēlas palīdzēt un atbalstīt sabiedrības daļu, kurai tas šajā laikā īpaši nepieciešams.

„Ar katru gadu Latvijā pieaug cilvēku skaits ar invaliditāti – tie ir aptuveni desmitā daļa valsts iedzīvotāju. Mēs apzināmies, ka cilvēkiem ar invaliditāti kvalitatīva veselības aprūpe ir ļoti nozīmīga un aptiekas produkti svarīgi, tādēļ laikā, kad ikviena ikdienas izdevumi inflācijas dēļ ikdienā strauji palielinās, šai iedzīvotāju grupai vēlamies īpaši palīdzēt. Ja dažādi valsts atvieglojumu pasākumi visbiežāk atkarīgi no invaliditātes smaguma pakāpes, tad, atbildīgi domājot par mūsu klientiem, līdz gada beigām piektdienās mēs aptiekās sniegsim 20% atlaidi visiem cilvēkiem ar invaliditāti,” apstiprina  Evita Jurjāne-Nelsone, „Mēness aptiekas” Pārdošanas, mārketinga un klientu attiecību departamenta vadītāja un valdes locekle.

Atlaidi savam pirkumam aptiekas klienti varēs iegūt, uzrādot invaliditāti apliecinošu dokumentu un lojalitātes karti „Veselība”.

Lai pieteiktos dalībai, apmainītu līdzšinējās „Mēness aptiekas” lojalitātes kartes vai pārskaitītu jau uzkrātos punktus, iedzīvotāji tiek aicināti līdz gada beigām apmeklēt kādu no „Mēness aptiekām”, „Centrālās laboratorijas” vai VCA veselības aprūpes iestādēm vairāk nekā 330 vietās visā Latvijā.

Aptieku uzņēmumam „Mēness aptieka” ir gan nelielas aptiekas reģionos, gan klientu iecienītas aptiekas tirdzniecības centros, poliklīnikās. Uzņēmumam ir aptiekas ar doktorātu līdzās, diennakts aptiekas un aptiekas ar zāļu izgatavošanas funkciju. „Mēness aptiekas” zīmols ir arī vienai no vecākajām Rīgas aptiekām – “Vecpilsētas aptiekai”, kas savas funkcijas pilda jau vairāk nekā 200 gadus, kā arī visiem zināmajām diennakts aptiekām  Rīgā – „Kamēlijas aptiekai” un „Jaunajai Torņakalna aptiekai”. „Mēness aptieka” radījusi iespēju arī attālinātām farmaceita konsultācijām un piegādā aptiekas produktus (nepieciešamības gadījumos arī recepšu medikamentus) uz mājām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Veselība

Vairāk Veselība


Dārza Diena

Vairāk Dārza Diena


Senioru Diena

Vairāk Senioru Diena


Dienas padomi

Vairāk Dienas padomi


Būve un interjers

Vairāk Būve un interjers


Cits

Vairāk Cits