Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Personīgās izaugsmes trenere: Pieaugušajiem jāuzņemas atbildība par bērnu un jauniešu motivācijas trūkumu

Bērnu audzināšanas procesā, jo īpaši, atvasei sasniedzot pusaudža vecumu, vecāki uzdod sev jautājumu “Kā vislabāk viņu motivēt?”, “Kas traucē mana bērna izaugsmei?”. Un bieži vien, labu vēlot, pielieto lielu spiedienu vai motivē bērnus tā, kā viņi motivētu paši sevi. Taču aizmirst – ne vienmēr vecāku un bērnu personības tipi sakrīt, un tas, kas motivē vienu, var būt vienaldzīgs vai sāpīgs citam.

VIDEO: Muzeju naktī Saeimā brīvības ceļa līkločus izstaigā 3000 cilvēku(9)

Sestdien, 21.maijā, Muzeju naktī Saeimas namā viesojās aptuveni trīs tūkstoši apmeklētāju, lai aplūkotu ekspozīciju Durvis no pagātnes uz nākotni #BrīvībasCeļš un paraudzītos uz mūsu valsts neatkarības atgūšanas ceļa spilgtākajiem notikumiem un šodienas Latviju.Saeima savas durvis apmeklētājiem vēra jau plkst.

Ar izzinošiem pasākumiem Vidzemē aizvadīs Muzeju nakti

Ar muzeju nakts koncertu Valmieras pilsdrupu estrādē, Jāņa Grestes 140.dzimšanas dienu Alūksnē, durvīm uz Aizspoguliju Ogrē un vēstures stāstu, kā arī materiālā un nemateriālā kultūras mantojuma izzināšanu Turaidā Vidzemē tiks aizvadīta Muzeju nakts.Sestdien Valmierā jau 12.gadu pēc kārtas atzīmēs Starptautisko muzeju nakti, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Justīne Deičmane.

Tviterpērles par "lietus nodokli" © DIENA(17)

SIA Rīgas ūdens turpmāk iekasēs maksājumus ne tikai par saimnieciskās kanalizācijas ūdeņu aizvadi, bet arī par nokrišņu ūdens aizvadi. Par lietus nodokli nodēvētais maksājums, protams, neizpalika arī pēc Twitter lietotāju reakcijas.

Muzeju naktī varēs redzēt dzelzceļnieku vēstures tērpu skati

Šo sestdien, 21. maijā norisināsies tradicionālā Muzeju nakts, kad no pulksten 19.00 apmeklētājiem savas durvis vērs muzeji visā Latvijā, piedāvājot plašu aktivitāšu klāstu kā bērniem, tā pieaugušajiem. Šajā maģiskajā naktī, atzīmējot 155. gadadienu, kopš Latvijā atklāta pirmā dzelzceļa līnija, Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā rīdziniekus un galvaspilsētas viesus priecēs unikāla dzelzceļnieku vēsturisko tērpu skate, savukārt Jēkabpilī, Krustpils stacijā, visi interesenti aicināti apmeklēt ekskluzīvu Dzelzceļa transportlīdzekļu parādi, portālu Diena.lv informēja Latvijas Dzelzceļa pārstāvji. 

Marvel filmu kases ieņēmumi sasniedz desmit miljardus dolāru(2)

Komiksu kompānijas Marvel supervaroņu filmu kopējie kases ieņēmumi astoņu gadu laikā sasnieguši desmit miljardus ASV dolāru (8,8 miljardus eiro), vēsta britu laikraksts The Guardian.Marvel filmu sērija aizsākās 2008.gadā ar filmu Iron Man (Dzelzs vīrs), kurā galveno lomu spēlē amerikāņu aktieris Roberts Daunijs jaunākais.