Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Absolūtā pūce stresu izstaigā

Kino un teātrī Anna Šteina nospēlējusi vairāk nekā trīsdesmit lomu, piedalījusies realitātes šovā Robinsoni. Tagad aktrise intriģē skatītājus televīzijas seriālā Ugunsgrēks, kur viņai uzticēta Kitijas loma.

Man šķiet, ka tu sevi stipri lauz, Ugunsgrēkā tēlodama Kitiju. Esi pilnīgi cits cilvēks.

Es taču netēloju sevi. Par atveidotajām varonēm domājot, atzīstu, ka viņas visas ir jaukas. Visi cilvēki taču piedzimst labi. Arī Kitija būtībā nav slikta, viņa tikai kārto savu dzīvi, īpaši nedomājot par citiem. Vai tagad daudzi tā nerīkojas? Mūsu laikos gandrīz pretdabiski ir būt altruistam.

Pēdējais kurss Stradiņa universitātē, kur tu studē drāmas teoriju, filmēšanās televīzijā un dažādi citi pienākumi - kā tiec galā ar darbiem?

Man no agras bērnības ir Zelta sietiņa rūdījums. Tagad man ir 36 gadi, un es neatceros, kad pēdējo reizi slimoju - laikam jāpiesit pie koka, vai ne? Esmu iemācījusies sadalīt slodzi, un man palīdz gan ķermenis, gan prāts. Protams, liela nozīme ir fiziskajām nodarbībām.

Kādus sporta veidus esi iecienījusi?

Skolas gados sāku peldēt baseinā un ar lielu patiku daru to joprojām. Mans bērnības sapnis bija iemācīties spēlēt tenisu. Tagad ar draudzeni jau gadu spēlēju tenisu Mežaparkā. Kortos esmu vismaz reizi nedēļā, un nu varu teikt, ka esmu iemācījusies trāpīt bumbiņai (smejas). Man patīk braukt ar riteni un sauļoties, to labprāt daru mūsu vasaras mājā Duntē. Atzīstos, man ne ļoti patīk skriet, tomēr vingrumam un stājai tas ir lielisks līdzeklis. Taču es neskrienu no rīta, kad muskuļi vēl nav pamodušies. Skrienu pēcpusdienā vai vakarā, un tad ir pavisam cita sajūta.

Tad jau esi pūce?

Absolūtā pūce. Vislielākais enerģijas pieplūdums man ir no desmitiem vakarā līdz diviem naktī, tad varu veikt savus rakstu darbus, mācīties tekstus, toties no rīta man grūti agri piecelties.

Tase kafijas, un atkal esi kājās?

Kafiju nekad neesmu dzērusi. Bērnībā īstā pupiņu kafija bija tikai pieaugušajiem, un tā man neiegājās. Man patīk kafijas smarža, esmu arī kafiju pagaršojusi, bet nudien nezinu, kas tajā ir tik garšīgs. Esmu melnās tējas cienītāja. Ja man no rīta nav iespējas izdzert savas divas tējas krūzes, tad nav miera. Melnā tēja ir garšīga, bet galvenais, tā jādzer bez steigas, mierīgi.

Teju pirms deviņiem gadiem televīzijā skatījos, kā tu ar saviem likteņbiedriem realitātes šovā uz neapdzīvotas salas ēdi kaut kādus sakneņus. Vai kopš tā laika ēdienos neesi kļuvusi ļoti izvēlīga?

Neviens jau toreiz nedomāja, ka tur nebūs ko ēst. Dažu labu dienu pārtikām tikai no palmu serdēm un kokospiena. Tad gan no manis palika tikai kauli un āda. Taču dīvaini, ka no tā laika es uzkritu salātiem, tos ēdu daudz un dažādus. Man garšo zupas un deserti, labprāt ēdu arī gaļu. Nepatīk ēst ārpus mājas. Ar draugu ģimeni mēdzam iet ciemos viens pie otra, un tad obligāti cenšamies pārsteigt ar kādu jaunu recepti. Es diezgan labi gatavoju. Tas man no mammas, jo mums ģimenē ir tāds labs ēšanas kults.

Pēc tevis to nevarētu spriest. Cik gara esi, un cik tu īsti sver?

Augums man ir 1,70 m, sveru 53 kilogramus. Ja kāds kilograms pienāk klāt, īsti labi nejūtos. Kopš Robinsonu laikiem es sāku vienu dienu nedēļā gavēt. Sākumā nevarēju sevi disciplinēt, bet tagad dzīvoju pēc Mēness kalendāra, ievērojot atslodzes dienas, un man nav grūti to darīt. Ne jau svara dēļ badojos, galva man nesāp, un mani nekaitina tas, ka citi garšīgi mielojas ar šašliku. Es mierīgi varu neēst.

Vai pēc rakstura esi mierīgs cilvēks?

Laikam jau māte un māsa tā neteiktu. Viņas ir izbaudījušas manus stresus. Taču es cenšos strādāt ar sevi. Man vajadzīgs laiks vienatnei, piemēram, patīk vienai aiziet uz labu filmu. Ikdienas darbiem palīdz koncentrēties un ļoti nomierina sporta nodarbības. Patīk tā nesteidzīgi, abām sirsnīgi izrunājoties, dzert tēju pie māsas Daces. Man ir kājminamā domāšana - salieku domas pa plauktiņiem, izstaigājot vai visu Čiekurkalnu. Visvairāk mani tracina konkrēti termiņi. Reizēm ir sajūta, ka dzīvoju no viena termiņa līdz nākamajam, nav laika atpūtai. Tās sajūtas nespēju sabalansēt. Man visu laiku kaut kas jādara, atbildības sajūta ir pārāk liela, un no tā rodas stresi.

Tev ir laba intuīcija?

Īsti nezinu, bet kaut kas man liek tajā ieklausīties. Viendien skrienu uz filmēšanu, un ārā iesāpas potīte. Tā man it kā atgādina - aizmirsi paņemt seriālā nepieciešamās kurpes. Citreiz aizmirstu kaut ko izslēgt, un atkal ir nemanāms atgādinājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tāda kā svilpšana

Pirms kāda laika pie manis ciemos atnāca kaimiņš, lai parunātu par sadzīviskām lietām. Sarunas nobeigumā, mazliet ieklausījies no dzīvokļa nākošajās skaņās, viņš bažīgi apvaicājās: "Kla...








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?