Ievas Kerēvicas tīģergarneles
Nepieciešamās sastāvdaļas: tīrītas tīģergarneles, pesto mērce ar baziliku, ķiploki, citrons, sāls, melnie pipari
Kā pagatavot? Uz pannas uzlej nedaudz olīveļļas, ieliek tīģergarneles un uz mērenas uguns liek cepties. Tikmēr sīkos gabaliņos sakapā svaigu ķiploku. Kad tīģergarneles kļuvušas baltas, tām pēc garšas pievieno šķipsniņu sāls un melnos piparus. Sakapātos ķiplokus iemaisa tīģergarnelēs, pievieno aptuveni vienu ēdamkaroti pesto mērces. Tad vēlreiz visu samaisa un ļauj garnelēm 7-10 minūtes pannā pasutināties. Pēc tam pārgriež uz pusēm citronu, paņem plaukstā citrona daivas un spiež sulu tieši uz tīģergarnelēm. Kad tas izdarīts, pannai uzliek vāku un ļauj garnelēm ievilkties. Garneles labi garšos kopā ar sausu baltvīnu.