Leldes Stumbres hamburgers
Sastāvdaļas: apaļās maizītes, malta liellopu gaļa, balzamiko etiķis, Ročesteras mērce, siers, salātu lapas, gurķis
Kā pagatavot? Maltajai gaļai pielej nedaudz balzamiko etiķa un Ročesteras mērces. Samaisa. No gaļas veido plaukstas lieluma kotleti un sadala uz pusēm. Vidū iespiež siera šķēlītes, un abas puses atkal salipina ciet. Liek cepties. Vienu kotletes pusi apcep uz lielas uguns, lai gaļa uzreiz kļūtu brūna, otru pusi cep uz mazākas uguns, lai kotlete izceptos cauri līdz sieram. Maizīti pārgriež gareniski uz pusēm un cepeškrāsnī nedaudz apgrauzdē. Apakšējai daļai liek virsū kotleti, salātu lapas, siera šķēli, gurķus. Virsū liek otru maizes pusīti.