Sastāvdaļas: 1 paciņa vārītu rīsu, 300 g ķirbja, 4 olas, 8 ēdamkarotes brūnā cukura, 1 tējkarote kanēļa, 1 tējkarote krustnagliņu, šķipsna malta muskatrieksta, pusglāze piena, 4-5 ēdamkarotes rozīņu, eļļa.
1. Ūdenī, kam piebērtas krustnagliņas, novāra gabaliņos sagrieztu ķirbi, tad to samīca un sajauc ar rīsiem. Pievieno olu dzeltenumus, cukuru, garšvielas, rozīnes un pienu. Visu labi sakuļ.
2. Uzputo olu baltumus un iecilā maisījumā.
3. Ieziež cepamo trauku ar eļļu, ielej tajā gatavo masu. Liek karstā cepeškrāsnī un cep 220 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes. Izslēdz plīti un ļauj sacepumam krāsnī lēnām atdzist.