Teterovska grilētās vistiņas
Nepieciešamās sastāvdaļas: vistas spārniņi, stilbiņi vai šķiņķīši pēc izvēles, kefīrs, garšvielas (sāls, melnie pipari, timiāns, karijs)
Kā pagatavot? Saujā ieber paršvielas (pēc izvēles) un kārtīgi ierīvē gaļas gabaliņus. Nevajadzētu ierīvēšanai izvēlēties universālo garšvielu maisījumu, jo tad vistiņas sanāks sāļas. Kad garšvielas ierīvētas, vistiņas liek padziļā traukā un pārlej ar kefīru. Traukam uzliek nelielu slogu un atstāj uz pāris stundām, lai ievelkas. Ja gribas baudīt pikantākas vistiņas, tās kefīrā var atstāt uz nakti. Kad vistiņas samarinējušās, liek uz restēm vai dur uz iesma un cep.