Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Atgriezeniskās saites trūkums – tiesiskas valsts vājā vieta

Latvijā būtu nepieciešama Valsts padome, kas būtu Satversmes tiesas spoguļattēls – tikpat neatkarīga un ar tikpat augstu autoritāti sabiedrībā –, kur Ministru kabineta vai Saeimas ietvaros topošās likumdošanas iniciatīvas var tikt izvētītas valsts ilgtspējas kontekstā, – intervijā Jolantai Plaukai akcentē Satversmes tiesas priekšsēdētāja prof., Ph.D Ineta Ziemele.

Top komentāri

Itamars Toledano
Katram, šo pasauli atstājot, būs līdzi GRĀMATA, kas būs par pamatu (jeb nebūs) Dzīvības Grāmatai. Mana grāmata nejauka nebūs (lai arī kādam tā nepanesama rādās!), un tā nekādā gadījumā nebūs Inetas Ziemeles grāmata, kuru redzot auksti un drūmi top. Smaidi vien Ziemele, tavs smaids ar zobiem, un ar knaģiem sānus pavilkts!
Ziemeles kundze!
Z
Mūsu tiesiskās valsts trūkums ir tas, ka valsts ar nelikumīgo solidaritātes nodokli drīkstēja aplaupīt cilvēkus, bet nolaupītā nauda nebija jāatdod. Kāpēc valsts ir priviliģēts laupītājs, kuram nav jāatgrieža salaupītais. Parastam laupītājam, kurš aplaupa uz ielas, ir jāatdod salaupītais. Kāpēc valstij - laupītājam nav jāatdod? Atbildēšu Jūsu vietā - tāpēc, ka mums ir Orvela ferma, kur viens laupītājs ir vienlīdzīgāks nekā citi laupītāji.
Tereze
T
Kapec Ziemele neruna par to, ka Latvija ir jalikvide genocids, kura ir izveidots pedejos 30 gados pret latviesu naciju Latvijas valsts izlaupitaju un latviesu nacijas iznicinataju vadiba Godman un LC zaglu banda, Skele un TP zaglu banda, Lembergs un ZZS zaglu banda, Lesinskis/ slesere un vina vaditie banditiskie grupejumi, Vikene, Riekstins, Ronis.......? Kapec Ziemele ka juriste neiestajas par to, lai no likumiem tiek iznemtas visas socialas garantijas un privlegijas prezidentiem, ieredniem, ministriem, deputatiem, politikaniem kadas nav vinu lidzcilvekiem? KA var but ta, ka Latvija minimala alga ir noteikta 430€/ menesi ar kuru izdzivot nav iespejams, bet ministri, deputati, prezis sanem 4 000- 6 000€/ menesi lielas algas par sliktu, bezatbildigu, noziedzigu darbu? Vai tad sie kretini strada des it reizes vairak menesi KA vini sanem 10-15 reizes lielaku algu?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Cik valodās jūs lasāt ziņas?

Diskusijas par sabiedriskajiem medijiem krievu valodā liek aizdomāties, kādās valodās mūsu sabiedrība prot lasīt, skatīties un klausīties ziņas dažādās platformās. (Par izklaides žanru šoreiz na...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē