Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Tiešraide: Rožu svētki Tukumā(1)

Diena.lv sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina sestdien, 16. jūlijā tiešraidē vērot krāšņos Rožu svētkus Tukumā. 

Kemerona atvadu dungojums pārtapis sērīgā klasiskās mūzikas skaņdarbā © DIENA(11)

Pirms pāris dienām lielu popularitāti iemantoja nu jau bijušā Lielbritānijas premjera Deivida Kemerona dungojums dažas sekundes pēc preses konferences, kas bija dzirdams pie žaketes atloka pieliktā un vēl neizslēgtā mikrofona dēļ.Portāls Classic FM vēsta, ka nule kāds skaņradis sacerējis skumīgu Fantāziju čellam un klavierēm, kas tapusi balstoties uz Kemerona nodungoto motīvu.

Karavīrs peldus tiek no Jelgavas līdz jūrai(7)

Kāderizējais jaunsargs, pašlaik Nacionālo bruņoto spēku (NBS) karavīrs Ulvis Šulcs jūlija sākumā spējis 44 stundu un 31 minūtes laikā peldus pievārēt 68 kilometrus, izpildot mērķi no Lielupes Jelgavā aizpeldēt līdz Rīgas jūras līcim, lasāms Jelgavas novada jaunsargu vienības Facebook kontā.

Leģendāras personības Latvijas dzelzceļa vēsturē

Dzelzceļš 155 gadu pastāvēšanas laikā Latvijā var lepoties ar notikumiem un sasniegumiem bagātu vēsturi, spilgtām personībām, neskaitāmiem atmiņu stāstiem un leģendām. Šajā reizē _Latvijas Dzelzceļš _aicina doties ceļojumā laikā un iepazīties ar trim nozīmīgiem vīriem Latvijas dzelzceļa vēsturē 19. un 20. gadsimtā - lasi aprakstus pie attēliem galerijā! Vairāk interesantu faktu par dzelzceļa vēsturi Latvijā vari atrast mājaslapā www.dzelzcelam155.lv un mobilajā lietotnē Dzelzceļa spēle. Toreiz un tagad.

FOTO: Uzreiz pēc EURO-2016 sievu apņēmis Vācijas kapteinis Šveinšteigers © DIENA(6)

Uzreiz pēc Eiropas futbola čempionāta beigām laulības ostā iestūrējis Vācijas izlases un slavenā angļu kluba Mančestras United pussargs Bastians Šveinšteigers. Laulību ceremonija notikusi otrdien romantiskajā Venēcijā. 31 gadu vecais futbolists apprecējis savu draudzeni, serbu tenisa zvaigzni Anu Ivanoviču (28). Abi ir kopā nepilnus divus gadus.