Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bērnu atrada tikai pēc 12 gadiem

Meksikāņu seriāla cienīgi notikumi risinājušies Krievijas pilsētā Kopeiskā: pēc 12 gadiem kādā ģimenē atklājies, ka vecāki audzina svešu bērnu. Jūlijas Beļajevas vīram jau sen bija nojauta, ka ar viņa meitu Irinu kaut kas īsti nav kārtībā, jo melnīgsnējā meitene pēc izskata nekādi nelīdzinājās ne tēvam, ne mātei. Kad lieta nonāca līdz laulības šķiršanai, viņš paziņoja: «Tas nav mans bērns!»
DNS analīzes apstiprināja, ka viņa aizdomas ir pamatotas, bet izrādījās, ka arī Jūlija nav Irinas bioloģiskā māte. Jūlija atcerējās, ka pirms 12 gadiem, kad laida pasaulē meitu, viņas palātā bija vēl kāda grūtniece, kas arī dzemdēja meitu. Jūlija saprata, ka dzemdību nama personāls acīmredzot sajaucis abus mazuļus un izsniedzis viņai citas sievietes bērnu.

Meklējot īsto meitu, izrādījās, ka viņu sauc Anna un meitene aug pie tadžika Naimata Iskanderova, kurš ir Irinas īstais tēvs. Abas ģimenes tagad mēģina tuvināties, bet tas nav viegli, jo musulmanim Naimatam ir atšķirīgi priekšstati par bērnu audzināšanu.

Arī citās valstīs ir bijuši gadījumi, kad bērni tiek sajaukti un izaug citā ģimenē. Rīgas Dzemdību nama vadītāja Ilze Lietuviete gan stāsta, ka Dzemdību nama vēsturē par šādiem gadījumiem nav dzirdēts. «Pašlaik tas vispār nav iespējams, jo bērni vairs netiek turēti atsevišķi no mammām. Pēc dzemdībām mazulis ar mammu uzreiz dodas uz palātu, bērns visu laiku ir kopā ar māti. Neviens cits viņu nevar paņemt,» mierina Lietuviete.

Vairāk par Annas un Irinas samainīšanu, kā arī līdzīgu gadījumu, kas gandrīz notika Latvijā, lasiet Sestdienā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Stāvoklis starp dzīvību un nāvi

Miruša ķermeņa atdzīvināšana kā romānā par Frankenšteinu varētu būt reālāka, nekā šķiet. Zinātnieki nākuši klajā ar pieņēmumu, ka starp dzīvību un nāvi patiešām ir vēl viens starpposms, kas varētu ...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata