Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

No ķēdes norāvusies Kipra

Šis stāsts nav par Kipru kā tūrisma objektu, bet par mazās Vidusjūras saliņas iedzīvotājiem, viņu dzimumattiecību tradīcijām manā subjektīvajā un uzklausīto latviešu viesstrādnieču redzējumā.

Uz mazās saliņas starp Turciju, Grieķiju un Ēģipti, kas teritorijas ziņā nav lielāka par diviem Latvijas novadiem, mūsu lidmašīna piezemējās pirms pāris gadiem tieši Lieldienu naktī, un divās nedēļās, ko tur pavadīju, piedzīvoju pilnu emociju gammu no "man te riebjas" pirmajās dienās, līdz "esmu sajūsmā par šo savādo zemi!"

Tā bija kā pastaiga laika mašīnā, kas brīvi pārvietojas pagātnē, te piestājot gadus 30 senā padomijā, te caurbraucot atmodas juku laikiem un noparkojoties pirmatnējā senatnē. Kad zīdainim nāk zobiņi, viņš plosās: grauž riņķīšus, kož mammai pupā un tētim pirkstos, naktīs neguļ, brēc un trinas. Izskatās, ka kipriešiem arī savā ziņā lien zobiņi. Pavērojot vietējo uzvedību, rodas sajūta, it kā viņi vakar būtu norāvušies no ķēdes un šodien mazliet jūk prātā no pēkšņās brīvības.

Straujā tūrisma attīstība vēl nesenajā pasaules kaktā ienesusi savas korekcijas, tāpēc Kiprā šodien notiek tas, kas Rietumus plosīja pagājušā gadsimta 60.tajos un Latvijā gadus 20-30 vēlāk – seksuālā revolūcija, vai saudzīgāk sakot – dzimumatmoda. Tāpat kā mēs 90.tajos nebijām gatavi no sociālisma pēkšņi pārslēgties uz kapitālismu, viņi nav gatavi seksuālai brīvībai. Un karā kā jau karā,– daži to veiksmīgi izmanto, citiem jaunā morāle ir emocionāla traģēdija. Vecā paaudze ir nopietni puritāniska. Jaunie, tie, kas tagad precību gados,- lūk, viņi ir seksa revolucionāri. Tikmēr vecās raudzes papucīši turpina domāt, ka viņu meitas ir paimeitiņas.

Lasiet Sestdienā par piedzīvojumiem Afrodītes dzimtenē!

Top komentāri

lāčplēsis bez vēderiņa
l
Norāvušies no ķēdes. Nāk zobiņi. Kazas rātnas. Cērtama egle. Pupi nevis krūtis.:) Nekas nav sliktāks par ceļojumu aprakstiem sieviešu žurnālos. Cepums "Sestdienai", ka pasniedz tik baudāmu ekskursu bez kūku un vīnu baudīšanas aprakstiem ainavu krodziņos ! Lielais pārsteigums, ka tik vitāli uzrakstījusi sieviete. Otrs cepums autorei. Taisni vai jābrauc un jāskata pašam, kamēr Kiprā dzimumatmoda nav beigusies. :D !
Alexandra
A
Have you got any qualifications? 12yo bbs girl mdebfn bbs boys forum qgskhy children porn pictures bbs 7666 teens in jeans bbs %-(( lola bbs forum 139 vombat sex bbs 292 teen jpg bbs 8[[[ kds bbs toplist lola >:-[ 16yr bbs =]] lsm bbs forum pfclo
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli


Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata