Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Seksualitātē apjukusī Jūlija

Būsim godīgi – lai par mani sāktu interesēties prese, man vienkārši vajadzēja apprecēt Artūru Skrastiņu, ir izteikusies Dailes teātra aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa. Attiecībā uz dzeltenās preses interesi Ilzes teiktajā varētu būt daļa patiesības (viens no nepamanīšanas iemesliem varētu būt tas, ka Ilze pieder tām sievietēm, kas dzīvē izskatās labāk nekā fotogrāfijās), bet nomināciju un balvu pēdējos gados ir arvien vairāk, viņa saņem ne jau par panākumiem laulības frontē, bet par spilgtām lomām teātrī. Karmena Karmenā, Ieva izrādē Mana māsa, Ļoļečka izrādē Peldošie – ceļojošie. II daļa, Žanna d’Arka, Marianna Laulības dzīves ainās, Stella Ilgu tramvajā, māsa Rečida izrādē Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu

Top komentāri

jaukais
j
"Man patīk viss pie Tevis" , Tā sacīšu iz sevis... Domīgs kļūstu, ja vīrietis saka "kad MAN piedzima bērns", bet sieviete, ka "vajadzējis apprecēt Artūru". Vai tad piespiedu kārtā? Vai tie 1,5 eur tiks Zirnim? Cik maksā viss numurs?
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
Interesanti, kā Ilžuks, vārdā nevienu nenosaucot, NOSTUČĪ savus DAILES teātra kolēģus, kuri jebkad atļāvušies iebilst režisoram, tos nodēvējot par "degradētām, lauztām, indes pilnām, neapmierinātām" personībām, kādām pēc viņas empātiskajām domām vispār nemaz nav vietas teātrī... nu tad, mīļie kolēģi, domājiet nu, kuri no jums atbilst šim "empātiskajam" vērtējumam? Kurš no jums jebkad ir atļāvies izteikt savu kritisku vērtējumu par lugu, par režisoru, par viņa koncepciju Ilžuka klātbūtnē? - - - - Būs turpmāk jāuzmanās. (Tā, kā vecajos labajos padomju laikos.)
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
"Mārai Zālītei senčos esot bijuši vagari, tāpēc viņai pret darbu tik nopietna attieksme"??? - - - - - - Egīls Zirnis taču nevarētu nezināt, ka vagara darbs bija izdzīt savējos [latviešus] [vāciešu] muižas darbos? - - - Vai varbūt Zirnis tikai mēģināja pajokot?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Miljoni, ērgļi un svētki

Šogad krāsosiet, slēpsiet, meklēsiet vai ripināsiet? Lai gan olu rādīšana jau labu laiku politiski folklorizējusies, svētku noskaņa ir tepat līdzās, gribas smaidīt un aicināt pavasari beidzo...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata