Sastāvdaļas: sarkanā un dzeltenā paprika, baltvīna etiķis, olīveļļa, ķiploki.
1. Papriku nomazgā, nogriež vāciņus, iztīra sēklas. Kārto uz grila restēm līdz 200-220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī, uz augšējā plaukta.
2. Cep apmēram 10-15 minūšu, kamēr paprikas miza pārklājas ar brūniem pleķiem. Tad apgriež un tāpat apcep arī no pārējām pusēm. Paprikas izņem no cepeškrāsns un vēl siltas nomizo. Sagriež gabalos.
3. Paprikas kārto traukā kārtās, katrai uzberot nedaudz smalki sakapāta ķiploka un apslakot ar etiķi - tā, lai tas tiek klāt visiem gabaliņiem. Kad trauks pilns, paprikas pārlej ar olīveļļu, uzliek vāku un viegli saskalo. Atstāj iemarinēties.