Kad ledusskapī nekā nav
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Kīšs ar vistu un sieru
Pildījumam: 2 olas, 100 g siera, 200 g grilētas vistas gaļas,
sagrieztas gabaliņos, grilēta sarkanā paprika, 60 g konservētu
ananasu gabaliņu, 120 g saldā krējuma. Sāls, pipari pēc
garšas
Mīklu izņem no ledusskapja, izrullē apļveida formā un
ievieto cepamajā formā. Virsū saber sagriezto vistas fileju,
ananasu gabaliņus, grilēto papriku, sarīvētu sieru, sāli, piparus,
pārlej ar sakultu olu un saldā krējuma maisījumu. Cep cepeškrāsnī
220 grādos apmēram pusstundu, līdz mīklas garoziņa kļuvusi zeltaini
brūna.
Vāciskais franču kīšs
Pildījumam: 1 sīpols, 200 g šķiņķa, 100 g rīvēta pacieta siera,
100 g saldā krējuma,
2 olas, ķimenes un sausi smaržīgie zaļumi
pēc garšas (timiāns, rozmarīns, raudene
u. c.). Sāls un pipari
pēc garšas
Mīklu izrullē un iespiež formā, sīpolu sagriež un uz
pannas apcep, šķiņķi sagriež mazos gabaliņos. Tad šķiņķi, apceptos
sīpolus saber formā, pārkaisa ar zaļumiem, ķimenēm, sāli un
pipariem. Olas sakuļ ar saldo krējumu un pārlej pildījumam. Visu
pārkaisa ar rīvētu sieru un atlikušajiem zaļumiem. Cep cepeškrāsnī
220 grādos apmēram pusstundu.
Kīšs ar desu un olīvām
Pildījumam: 150 g svaigu tomātu, 75 g krējuma, 200 g desas,
sauja olīvu bez kauliņiem, 2 vidēji sīpoli, 2 daiviņas ķiploka, 60
g tomātu mērces vai kečupa, 100 g rīvēta siera, 120 g majonēzes, 2
olas, šķipsniņa sāls.
Izrulllēto un formā ievietoto mīklu
pārziež ar tomātu mērci, virsū kārto aplīšos sagrieztus tomātus un
pārējās sastāvdaļas - desu, olīvas, apceptus sīpolus un ķiplokus.
Pārlej ar olu, krējuma, majonēzes maisījumu un pārkaisa ar sarīvētu
sieru. Cep cepeškrāsnī 220 grādos apmēram pusstundu.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
1 komentārs
NAAV