Pavasarim piestāv viegli ēdieni
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Pildīti kannelloni ar biezpienu un spinātiem
Četrām personām vajadzēs: 16 kannelloni makaronu, 400 g
biezpiena, 100 g spinātu, 300 g seleriju kātu, 50 g lociņu, 2
cukini, 250 g
ķirštomātu, 300 g tomātu, 100 g sīpolu, 3 ķiploka
daiviņas, 100 g cietā siera, sāli, cukuru, piparus
Kannelloni
izvāra pusgatavus. Biezpienu sajauc ar apceptiem spinātiem,
seleriju kātiem, lociņiem un ķirštomātiem, pieliek garšvielas un ar
konditorejas maisiņu sapilda makaronos.
Cukini sagriež plānās
šķēlēs visā garumā, aptin ap pildītajiem kannelloni, un liek
cepeškrāsnī 180 ˚C aptuveni uz 15 min.
Sīpolus un ķiplokus
apcep, pieliek sagrieztus tomātus, garšvielas, vēl pacep, tad
sablendē.
Kad makaroni gatavi, pārlej ar mērci un uzrīvē
sieru.
Siera un biešu krēms ar graudu maizi un gurķu un
Četrām personām vajadzēs: 400 g Filadelfijas siera, 1 ēd. k.
biešu sulas, 300 g gurķu, 300 g burkānu, 4 šķēles graudu maizes,
100 g rukolas salātu, 50 g diedzētu graudu, 4 ēd. k. olīveļļas, 2
tējk. citrona sulas, sāli, cukuru un piparus pēc garšas
Sieru
sajauc ar biešu sulu, sāli un pipariem. Gurķi un burkānus sagriež
spageti makaroniem līdzīgās strēmelēs, sajauc ar diedzētiem
graudiem, rukolu, olīveļļu, citronu sulu un garšvielām. Kārto uz
šķīvja un pasniedz ar grauzdētu graudu maizi.
Avokado un laima Panna Cotta ar mango mērci
Četrām personām vajadzēs: 2 avokado, 1 mango, 2 ēd. k. laima
sulas, 125 ml piena, 125 ml saldā krējuma, 100 g cukura, 2 ēd. k.
citrona sulas
Pienu ar saldo krējumu uzkarsē gandrīz līdz
vārīšanās temperatūrai, pievieno avokado, cukuru, laima sulu un
sablendē. Pielej nepilnu glāzi un liek ledusskapī, lai sastingst.
Mango nomizo, sagriež mazākos gabaliņos un vāra ar cukuru un
citrona sulu, kamēr mango mīksts, sablendē un izkāš. Kad atdzisis,
lej glāzē pie avokado krēma.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!