Pīlādžogu ķīmiskais sastāvs ir ļoti bagātīgs. Tās satur C un P vitamīnu, karotīnu (vairāk nekā burkānos), fruktozi, saharozi, miecvielas, ēteriskās eļļas, organiskās skābes - ābolskābi, dzintarskābi, citronskābi, sorbīnskābi, dažādas aminoskābes. Pīlādža ogas uzlabo atmiņu, dezinficē un tonizē žults un urīna ceļus, ar tām ārstē mazasinību, aknu, nieru, kuņģa un zarnu trakta slimības, diabētu, hemoroīdus, asinsvadu un locītavu kaites. Karotinoīdi un pektīnvielas palīdz attīrīt organismu no brīvajiem radikāļiem un sārņiem. Ik dienu ēdot 3-4 pīlādžogas, uzlabojas imūnsistēma un ārējais izskats, tās palīdz pārvarēt nogurumu, nomāktību.
Pīlādžogas tablešu vietā
Pīlādžogas tablešu vietā
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.