Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Solo, duets, trio, kvartets. Un glamūrs!

«Jā, tas bija dievīgi,» par Lindas Leen jaunā albuma Ziemasskaņas nesen notikušo eleganto prezentāciju sarunā ar Dienu saka dziedātāja Ance Krauze. «Man tas neizraisa skaudību, es Lindai to arī teicu, ka es arī gribētu tā... Mums daudziem vajadzētu strādāt kā Lindai. Viņa ir augstas kvalitātes zīme mūsu mūzikā.

Viņa ir spējusi visu izdarīt tā, ka pati sev ir noteicēja. Bieži vien mēs paši savām programmām, savu albumu ierakstam neesam noteicošie, mēs to nevaram tik lielā mērā ietekmēt. Linda ir savākusi tik labu komandu, ka viņa spēj strādāt tā, kā pati vēlas. Protams, tur ir lielas finansiālas lietas, bet vienalga. Var arī ar lielu naudu neizdarīt neko. Viņa ir baigi labs piemērs.»

Šī saruna ar Anci Krauzi notika vēl pirms tam, kad kļuva zināms, ka Dīvu naktī A.Krauzei, Kristīnai Zaharovai un Marijai Naumovai pievienosies arī Linda Leen. Trešdien un ceturtdien Sapņu fabrikā notiks divi šovi. Tos rīko Mikrofona ieraksti un pasākumu aģentūra Chocolate Events, kas uzsver, ka necenšas aizpildīt muzikālā iestudējuma Cabaret nišu. Taču Dīvu nakts gaisotne būs līdzīga: skatītāji sēdēs pie galdiņiem (600 vietu), gaisā virmos šiks, krāšņums, elegance. Protams, intriģē izvēlēto dziedātāju kombinācija. Marija Naumova atlidos no Parīzes. Linda Leen nupat iepriecināja klausītājus Rīgā ar diviem gaumīgiem Ziemasskaņu koncertiem Liepājas simfoniskā orķestra pavadījumā. Kristīna Zaharova prestižos koncertos dzirdēta reti. Ance Krauze audzina meitas un atgriezties «darba vietā» nesteidzas.

«Esmu mamma saviem bērniem, tā ir mana prioritāte,» stāsta Ance. «Varbūt man ir laimējies, ka esmu piedzimusi Latvijā, jo Latvijā - nu kāds te šovbizness? Tas pat ir labi. Novembra beigās piedalījos deju ansambļa Daiļrade koncertā Kongresu namā. Kad es nācu uz skatuves, dziedādama Sasala jūriņa, skanēja tādas ovācijas! Es ilgi nebiju sajutusi to adrenalīnu, tomēr ir labi ieturēt radošo pauzi. Cilvēki nogurst no tā, ka visu laiku redz vienu un to pašu.»

Izpildītājas Dīvu naktī uzstāsies Kristapa Krievkalna grupas pavadījumā. Būs ne tikai solo uznācieni - dīvu balsis saplūdīs duetos, trio un kvartetā. «Dīva - tā vairāk ir loma, arī uz skatuves,» uzskata K.Zaharova. «Ikvienu koptu, pievilcīgu sievieti nevar uzskatīt par dīvu, jo dīvas statuss paredz ne tikai ārējo skaistumu, tas ir milzīgs iekšējo īpašību kopums. Pašlaik modē ir stereotips, ka sievietei ir jābūt spēcīgai un jāstāv bez maz vai vienā līmenī ar vīriešiem - darbā, karjerā. Taču tāda sieviete zaudē trauslumu, un bieži var pamanīt, ka sievietes, kuras ir veiksmīgas karjerā, ir vientuļas. Galvenais - nezaudēt sievišķīgumu.»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Neēdušais paēdušo neinteresē

Paralēli daudzām citām, jau ierastām ziņām, ka valsts budžetā nav atrasts finansējums vienai, otrai vai trešajai lietai, kas visai sabiedrībai vai noteiktām tās daļām ir akūti svarīgas, šonedē...








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?