Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

TV apspriedīs rezultātus, partijas - priecāsies vai skums

Saeimas vēlēšanu norisei sestdien tradicionāli varēs sekot līdzi Latvijas televīziju kanālos. Savukārt deputātu kandidāti sola vēlēšanu rezultātus sagaidīt pieticīgi - to pasākumi notiks gan politisko spēku birojos, gan kafejnīcās.

Sabiedriskā televīzija LTV1 kanālā vēlēšanām veltīs ziņu speciālizlaidumus pulksten 11, 13, 15 un 16.25 un pēc tam vēlēšanu gaitai sekos no plkst. 19.45 raidījumā Izvēlies nākotni! 10.Saeimas vēlēšanas. LNT Ziņu dienests plkst. 8 skatītājiem piedāvās īpašu raidījuma 900 sekundes speciālizlaidumu, kurā informēs par vēlēšanu norises vietām, laikiem un citām aktualitātēm. Savukārt LNT ziņu speciālizlaidumi 2. oktobrī būs pulksten 14 un 18. Plkst. 22.05 sāksies LNT Ziņu dienesta veidotā Vēlēšanu nakts, kur kopā ar ekspertiem, vēlēšanu uzraugiem un politisko partiju līderiem tiks analizēta vēlēšanu norise un pirmie provizoriskie rezultāti.

No pulksten 22.30 tiešraidē vēlēšanu norisēm varēs sekot arī TV3 ēterā. Tiks demonstrētas īsfilmiņas par katru no partijām, notiks pieslēgšanās galvenajiem partiju birojiem, būs intervijas ar partiju un Centrālās vēlēšanu komisijas pārstāvjiem.

Ziņu speciālizlaidumi paredzēti arī Pirmajā Baltijas kanālā, bet pēc plkst. 20 būs skatāms informatīvais bloks Vēlēšanu nakts Pirmajā Baltijas kanālā. Krievu valodā 2. oktobrī vēlēšanu gaitai varēs sekot līdzi arī TV5.

Vēlēšanu rezultātus kopīgi grasās sagaidīt arī partijas. Apvienības Vienotība centrālā vēlēšanu nakts sagaidīšanas vieta būs tās birojs Kr. Barona ielā, kur plānotas intervijas medijiem, «noteikti būs uzkodas, tēja, kafija, televizora skatīšanās, savstarpējas pārrunas», stāsta Vienotības biroja vadītāja Sanita Stelpe. Ja kļūšot par šauru, partijas biedri plāno pārcelties uz kafejnīcu Hotel Elizabete. Visu Latvijai!-TB/LNNK plāno vēlēšanu nakti sagaidīt džeza restorānā Carpe Diem Vecrīgā. Vēl tiekot domāts vai uz pasākumu aicināt mūziķus. Zaļie zemnieki plāno pulcēties Zaļās partijas birojā Kalnciema ielā, kur lielajā ekrānā sekos līdzi vēlēšanu rezultātu apkopošanas gaitai, būs «ēšana, dzeršana, mūzika», atklāja ZZS līdzpriekšsēdētājs un valdes loceklis Viesturs Silenieks. Par labu Latviju! deputātu kandidāti un priekšvēlēšanu reklāmas kampaņas komanda vēlēšanu rezultātus sagaidīs, kopā ar ģimenēm pulcējoties viesnīcā Rīdzene.

Saskaņas centrs vēlēšanu naktij rezervējis telpas B bārā Domā laukumā. Greznas izpriecas neesot plānotas, tikai kopīga pasēdēšana un rezultātu sagaidīšana. Savukārt PCTVL pulcēsies partijas birojā Rūpniecības ielā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tāda kā svilpšana

Pirms kāda laika pie manis ciemos atnāca kaimiņš, lai parunātu par sadzīviskām lietām. Sarunas nobeigumā, mazliet ieklausījies no dzīvokļa nākošajās skaņās, viņš bažīgi apvaicājās: "Kla...








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?