Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Festivāls “Baltic Beach Party” aicina piedalīties foto un video konkursā

Jau otro gadu pēc kārtas festivāla „Tele2 Baltic Beach Party” laikā notiks akcija „Festivāls pret narkotikām!”, informē organizatoru pārstāvis Edgars Džiguns.Šobrīd akcijas ietvaros tiek izsludināts foto/video stāstu konkurss „Es protu lidot!”. Konkursa galvenā doma ir spilgti, krāsaini un uzskatāmi parādīt, ka lidot iespējams arī bez mākslīgiem stimulatoriem.

Tiem, kuri to vēl nezināja vai negribēja zināt. Lai piedalītos konkursā nevajag daudz, tik vien kā sameklēt jau esošus vai uztaisīt pilnīgi jaunus foto vai videomateriālus, izdomāt pāris asprātīgus komentārus un, izmantojot, piemēram, datorprogrammu „Windows Movie Maker”, apkopot to visu vienā failā, kas tā vai citādi atbilstu tēmai „Es protu lidot!”. Tehniskie ierobežojumi tikai pārītis – faila kopējais garums nedrīkst pārsniegt 2 minūtes, bet izmērs 9 megabaitus. Vislabāk, ja fails būs .avi formātā. Darbus dalībai konkursā  var iesūtīt līdz 14.jūlijam (ieskaitot), e-pasta adrese: [email protected] . Pēc tam trīs dienu laikā  – līdz 17. jūlijam –  darbi tiks apkopoti, novērtēti un labākie apbalvoti ar ielūgumiem uz šā gada festivālu „Tele2 Baltic Beach Party”.  Akcijas „Festivāls pret narkotikām” ietvaros sadarbībā ar Liepājas Domes Sabiedrības veselības daļu un biedrību „Radi Vidi Pats”, piedaloties Liepājas skolēnu Domei, Latvijas Sarkanā Krusta Liepājas Jaunatnes nodaļai, nodibinājumam „Esi vesels!”, LiepU Studentu teātrim „Rikošets” un Rakstnieku savienības Liepājas nodaļas jaunajiem literātiem, tiks organizētas plašas aktivitātes gan festivāla norises vietā, gan citur Liepājā. Jau šobrīd zināms, ka festivāla laikā pie „Latvijas 1.rokkafejnīcas” notiks ielu deju paraugdemonstrējumi, kuru laikā labākie šā žanra pārstāvji rādīs un mācīs, kas tieši un kāpēc ir ielu dejas. Vairāk informācijas par šo, kā arī visu citu atrodas festivāla mājas lapā – www.beachparty.lv.  Kā zināms, „Tele2 Baltic Beach Party” šogad notiks 24. un 25. jūlijā Liepājas pludmalē, kur uz vairākām skatuvēm kāps visdažādākie mūziķi no Latvijas, kā arī astoņām citām valstīm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas gaidāms kim? jaunajā mājvietā Hanzas ielā 22

Plašas telpas laikmetīgās mākslas izstādēm, izglītības centrs un Latvijā pirmā starptautiska mēroga rezidenču un studiju programma – Kim? Laikmetīgās mākslas centrs aicina iepazīties ar nāk...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja