Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Vienā elpas vilcienā

Īss ieskats pasaulē.

SAPLĒŠ KLEITU

Aktrise Emma Stouna saņēmusi Oskaru kā labākā aktrise par lomu filmā Nabaga radības. Kāpjot uz skatuves pēc balvas, 35 gadus vecā Stouna savu kleitu mugurpusē pieturēja ar roku, citādi tā būtu noslīdējusi no ķermeņa, un vērsa uzmanību uz problēmām. Aktrise paziņoja, ka zīmola Louis Vuitton kleita ir saplēsta un tas noticis dziesmas I’m Just Ken laikā, kuru izpildīja Raiens Goslings, sīkāk gan nepaskaidrojot, kā šis misēklis varētu būt noticis.

 

KRĒSLAS ZVAIGZNE LATVIJĀ! 

Aktrise Kristena Stjuarte nolēmusi pievērsties režijai un publiskojusi informāciju, ka viņas jaunās filmas uzņemšana notiks arī Latvijā. Pārraidē The Late Show with Stephen Colbert/ Stīvena Kolbera nakts šovs Stjuarte pastāstīja, ka sešus gadus lolotais sapnis par filmu drīz piepildīšoties un viņa jau veikusi izpēti, kurās vietās varētu notikt filmēšana. Jāpiebilst, ka februārī parādījās informācija, ka aktrise bijusi Latvijā un apmeklējusi restorānu Brandīns Ikšķilē.

 

ĢIMENES DRĀMA

Aktrise Kortnija Koksa pieķerta karstā strīdā ar 19 gadu veco meitu Hītrovas lidostā. Klātesošie uzņēmuši fotogrāfijas, kurās nepārprotami redzams, ka jauniete kliedz uz māti, emocionāli žestikulē un vairākkārt rāda ar pirkstu Koksas virzienā. Nav zināms, par ko bijusi šī asā diskusija, taču 59 gadus vecā seriāla Draugi zvaigzne saglabājusi mieru un galu galā abas pēc strīda apskāvušās.

 

25000 BRITU MĀRCIŅU 

Tieši tik labdarības izsolē samaksāts par kreklu, kuru 1995. gadā tapušajā BBC miniseriālā Lepnums un aizspriedumi valkājis aktiera Kolina Fērta atveidotais Dārsija kungs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Televizoru pilna kapsēta un dīķis ar 20 vannām

Aprīļa pēdējā nedēļas nogalē visā Latvijā tūkstošiem tīras vides mīļotāju atkal pulcēsies Lielajā talkā, lai kopīgiem spēkiem savestu kārtībā tuvējo apkārtni, bet ne viens vien dosies talkot arī uz ...

Baltija nav NATO ķirzakas aste

Atvaļinātais vēstnieks Gints Jegermanis par jaunās ārlietu ministres lielāko izaicinājumu, stratēģisko kļūdu pēc "valodas referenduma" un par to, cik ilgi pastāvēs Krievijas draudi.

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata