Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Vienā elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...

NEPATĪK GLEZNA. Austrālijas turīgākā sieviete miljardiere Džīna Rainhārta sacēlusi skandālu, kurš nu jau izskanējis visā pasaulē, vēršoties pie Austrālijas Nacionālās galerijas ar prasību aizvākt no izstādes viņas portretu, kurā bagātā dāma atainota, viņasprāt, neglītā un pazemojošā veidā. Gleznas autors ir godalgots mākslinieks Vincents Namatjiras, un tas ir viens no daudziem portretiem izstādē, kurai dots nosaukums Austrālija krāsās.

NELIEKAS NE ZINIS. Aktiera Toma Krūza meita Sūri, kurai šogad apritēja 17 gadu, ir paziņojusi, ka nevēlas neko kopīgu ar savu tēvu, kurš par viņu neesot licies zinis jau 11 gadu. 2012. gadā aktieru pāris Toms Krūzs un Keitija Holmsa paziņoja, ka šķiras pēc piecarpus laulībā nodzīvotiem gadiem. Pēc šķiršanās Keitija tika noteikta par vienīgo meitas aizbildni, un Toms piekrita katru mēnesi maksāt bijušajai sievai 400 000 ASV dolāru par meitas uzturēšanu. Krūzs pārtrauca kontaktus ar Sūri, kad Keitija aizliedza viņai pievienoties Krūzam tik tuvajai scientoloģijas sektai. 

CETURTAIS MĀJDZEMDĪBĀS. Aktrise Hilarija Dafa 36 gadu vecumā kļuvusi par māmiņu ceturtajam mazulim. Mājdzemdībās nākusi pasaulē aktrises un viņas vīra Metjū Koma jaunākā meita. Par meitas dzimšanu aktrise paziņoja, vietnē Instagram publiskojot intīmus kadrus, kuros redzama dzemdību baseinā, sagaidot pasaulē meitu. Dafa un Koma apprecējās 2019. gadā un ir vecāki trim meitām – piecus gadus vecajai Banksai, divus gadus vecajai Mejai, kā arī aktrises 11 gadu vecajam dēlam Lukam no iepriekšējās laulības.

762 400 BRITU MĀRCIŅAS izsolē samaksātas par salveti, uz kuras 2000. gada decembrī futbola kluba Barselona direktors uzrakstīja līguma uzmetumu, lai vienotos par tolaik 13 gadu vecā Lionela Mesi uzņemšanu komandā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli


Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata