Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Vienā elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...

IZLAIDUMĀ BEZ TĒVA. Slavenā aktiera Toma Krūza meita Sūri nupat nosvinējusi izlaidumu, absolvējot Lagvardijas skolu Ņujorkā. 18 gadu vecā jauniete ar tēvu nekontaktējas jau daudzus gadus, un diemžēl Krūzs neapmeklēja viņu arī šajā svētku reizē. Meitu sveica mamma Keitija Holmsa, bet izlaiduma ballīti Sūri, kā jau visi jaunieši, apmeklēja klasesbiedru kompānijā. Viņas pavadonis bija Tobijs Koens, kurš ir tās pašas mācību iestādes absolvents.

"VIENĀ LAIVĀ". Meganas Mārklas tēvs, 79 gadus vecais Tomass, kurš no meitas ir atsvešinājies jau daudzus gadus, nesen sniedza interviju, kurā pavēstīja, ka uzskata – viņi ar Mārklas vīratēvu, britu karali Čārlzu III, esot "vienā laivā", jo abi cīnās ar veselības problēmām un viņiem ir sarežģītas attiecības ar saviem bērniem. Tāpēc viņš labprāt satiktos ar Čārlzu un papļāpātu, vēsta portāls PageSix. Jāpiebilst, ka Tomass nekad nav saticis savus mazbērnus, jo meita ar viņu neuztur nekādas attiecības.

BALLĒJAS EIROPĀ. Aktrise un dziedātāja Dženifere Lopesa, kura nupat atcēla savu koncertturneju personisku iemeslu dēļ, manīta atpūšamies Eiropā – viņa Francijā apmeklēja zīmola Dior modesskati, Itālijā baudīja atpūtu Toskānā un, neskatoties uz baumām par laulības krīzi un šķiršanos no aktiera Bena Afleka, ir ļoti labā formā un dzīvespriecīga. Šķiršanās tēmu neviens no pāra nav komentējis, taču jau dažus mēnešus viņi vairs nedzīvo un arī sabiedrībā neiziet kopā.

PAR 12 milj. ASV DOLĀRU pārdošanā izlikts īpašums, kurā vairākus gadus dzīvoja aktieru pāris Ketrina Zeta-Džonsa un Maikls Daglass ar bērniem. Namu nolemts pārdot, jo atvases izvākušās un īpašums kļuvis par plašu diviem vien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli


Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata