Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 15. septembris
Sandra, Gunvaldis, Gunvaris, Sondra

Vienā elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...


ATSAKĀS NO UZVĀRDA. Breda Pita meita Šailo oficiāli atteikusies no tēva uzvārda un nu dēvējama par Šailo Džoliju (iepriekš viņas pilnais vārds bija Šailo Nuvela Džolija-Pita). Maijā Šailo sasniedza pilngadību un vērsās tiesā ar lūgumu veikt uzvārda maiņu. Augustā viņas prasība tikusi apmierināta. Arī Pita audžumeita Zahāra sevi piesaka kā Zahāru Mārliju Džoliju, bet bioloģiskā meita Vivjena, kura patlaban kopā ar māti Andželīnu piedalās mūzikla iestudēšanā, darbinieku sarakstos figurē kā Vivjena Džolija. Iemesls šādai nostājai ir Andželīnas un Breda laulības šķiršanas peripetijas.

TUVINIEKU LOKĀ. Popzvaigzne Madonna 16. augustā nosvinēja 66 gadu dzimšanas dienu. Greznā villā Itālijā zvaigzne atpūtās kopā ar bērniem Lurdesu Mariju Čikoni Leonu (27), Roko Ričiju (24), Deividu Bandu (18), Mērsiju Džeimsu (18) un dvīnēm Stellu un Esteri (11). Svinībās piedalījās ap 30 cilvēkiem, tai skaitā Madonnas jaunais mīļotais vīrietis futbolists Akīms Moriss. Par ēdienkarti rūpējās Michelin zvaigznes ieguvušais restorāns Quattro Passi, un tā šefpavāri bija izveidojuši īpašu ēdienkarti tieši dziedātājas gaumei no vietējiem bioloģiski audzētiem labumiem.

POLITIKAS ĒNĀ. Dziedātāja Teilora Svifta un viņas mīļotais ASV futbolists Treviss Kelsijs vasaras nogali aizvada, atpūšoties mūziķes 17 miljonu ASV dolāru vērtajā īpašumā Rodas salā. Pie Sviftas viesojās arī Kelsija brālis ar ģimeni. Īsi pēc tam, kad medijos parādījās foto no šīm brīvdienām, Britānija Kelsija saņēma Sviftas fanu pārmetumus par to, ka nospiedusi "patīk" kādam Donalda Trampa ierakstam vietnē Instagram. Pati dziedātāja līdz šim nav publiski izteikusi atbalstu ne Trampam, ne viņa sāncensei Kamalai Harisai, neskatoties uz to, ka iepriekš atbalstīja Džo Baidenu.

630 000 ASV DOLĀRU izsolē samaksāts par cepuri, kuru filmā Indiana Džonss un likteņa templis nēsāja galvenās lomas Indianas Džonsa atveidotājs Harisons Fords. Brūnā filca cepure bija speciāli izgatavota šai filmai britu uzņēmumā Herbert Johnson Hat Company.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Bagāts, mītisks un nesodāms?

Pāvels Durovs – visbagātākais Dubaijas pilsonis, kura vadībā tapis Krievijas sociālais tīkls VKontakte un mesendžers Telegram ar daudzmiljonu auditorijām. Parasti fotografējas viens un saglabājis b...

Citādāks scenārijs

Progresīvo ministri Briškens un Sprūds cerīgi vēro Krievijas drona lidojuma virzienu: "Ja tas uzkristu Rail Baltica Rīgas stacijas būvei, mēs projektu varētu sekmīgi norakstīt..."

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata