Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 18. septembris
Liesma, Elita, Alita

Vienā elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...

AR JAUNU SOLISTI. Savulaik rokgrupa Linkin Park bija populāra ne tikai ASV, bet visā pasaulē, taču 2017. gadā, kad grupas solists Česters Beningtons izdarīja pašnāvību, savu darbību beidza. Nu mākslinieki ir gatavi atkal iepriecināt savus fanus ar jaunu mūziku mazliet citādā izpildījumā, jo tai pievienojusies dziedātāja Emilija Ārmstronga. Linkin Park arī strādā pie jauna album From Zero un plāno pasaules koncertturneju.

NE VIENMĒR PUSKAILA. Publiskots video, kurā redzams, kā skandalozā repera Kanjes Vesta sieva Bianka Senzori, viesojoties pie ģimenes Austrālijā, dodas iepirkties, pilnībā apģērbta – viņai mugurā ir pieguļošas melnas bikses un sporta jaka ar kapuci. Iepriekš 29 gadus vecā sieviete redzēta teju kaila izejam ielās, taču nu secināms, ka tā viņa dara, tikai esot kopā ar vīru. Sociālajos tīklos daudzi komentētāji jau izteikuši bažas, ka Vests manipulē ar sievu, piespiežot viņu atkailināties mediju un sabiedrības uzmanības piesaistīšanas nolūkos.

ZAUDĒ MĀTI. Sēras piemeklējušas aktrisi Nikolu Kidmenu, kurai Venēcijas kinofestivālā vajadzēja saņemt balvu kā labākajai aktrisei par lomu filmā Mazulīte/Babygirl, taču diemžēl uz skatuves pēc pelnītās atzinības viņa nekāpa. Neilgi pēc ierašanās Venēcijā Kidmena saņēma ziņu, ka 84 gadu vecumā nomirusi viņas māte Dženela Anna Kidmena, un steidzās uz Austrāliju pie tuviniekiem. Jāpiebilst, ka Kidmena nu palikusi bez abiem vecākiem – jau 2014. gadā mūžībā devās viņas tēvs.

PAR 61 MILJONU ASV DOLĀRU iespējams iegādāties repa mūziķa Diddy jeb Šona Kombsa savrupnamu Beverlihilsā ar 13 000 kvadrātmetru plašām dzīvojamajām telpām, baseinu, sporta laukumu un citiem labumiem. Pret mūziķi izvirzītas vairākas apsūdzības par vardarbību, taču pārdot šo īpašumu viņš esot izlēmis jau iepriekš, jo tajā tikpat kā neuzturoties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata