Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Vienā elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...

APSVEIC JUBILEJĀ. Britu princis Harijs 15. septembrī nosvinēja savu 40. dzimšanas dienu, un, par spīti ilgstošajiem konfliktiem, kuri sabiedrības acu priekšā turpinās jau kopš 2021. gada, Lielbritānijas karaliskā ģimene publiski novēlējusi viņam daudz laimes dzimšanas dienā. Ar šo ziņu savā Instagram kontā dalījās arī Harija brālis princis Viljams un viņa sieva Velsas princese Katrīna. Jubilārs apaļo gadskārtu nosvinēja ASV kopā ar sievu Meganu un bērniem Ārčiju un Lilibetu. 

 

KĀRTĒJĀ NEUZTICĪBA. Deivs Grols, grupas Foo Fighters solists, paziņojis, ka ir kļuvis par tēvu ārlaulības bērnam, lai arī līdz šim publiski tika uzskatīts par teju ideālu vīru un bērnu tēvu ilggadīgā laulībā ar TV producenti Džordinu Blumu, ar kuru kopā ir jau kopš 2003. gada. Šajās attiecībās dzimuši trīs bērni: meitas Vaioleta Meja (18 gadi), Hārpere Vilova (15) un Ofēlija Seinta (10). Pirms laulībām viņam bijušas vairākas ilgstošas attiecības, kuras izjukušas Grola neuzticības dēļ. 

 

UZ SARKANĀ PAKLĀJA. Pēc vasaras gleznainajā Sardīnijā prom no plašākas sabiedrības nu publikas redzeslokā atkal atgriezusies aktrise Margo Robija, kura patlaban ir mazuļa gaidībās. 34 gadus vecā austrāliešu izcelsmes aktrise, tērpusies vienkāršā, pieguļošā haki krāsas trikotāžas kleitiņā, apmeklēja filmas Mana vecā pakaļa/My Old Ass pirmizrādi Losandželosā. Viņa un vīrs Toms Akerlijs, ar kuru aktrise precējusies jau astoņus gadus, ir šīs filmas producenti.

 

1 MILJARDU plašu sekotāju skaitu vietnē Instagram ieguvis 39 gadus vecais portugāļu futbolists Krištjanu Ronaldu, krietni pārspējot daudzas citas sporta un izklaides jomas zvaigznes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Veicina Alcheimera slimību

Dzīvošana spožām gaismām izdaiļotās metropolēs ir vilinoša, bet varētu izrādīties visai bīstama izvēle. Tāds secinājums izriet no amerikāņu zinātnieku pētījuma.

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata