Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Vienā elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...

PATI AR SEVI. Britnijas Spīrsas savdabīgās publikācijas sociālajos tīklos turpinās. Nupat dziedātāja vietnē Instagram paziņojusi, ka apprecējusies pati ar sevi. Viņa redzama video, tērpusies baltā kleitā un ar mežģīņu plīvuru uz galvas. "Šodien es apprecējos pati ar sevi. Pat ja kāds domā, ka tas ir muļķīgi, man šķiet, ka tā ir lieliskākā lieta, ko jebkad esmu izdarījusi," vēsta mūziķe. Bažas par Spīrsas mentālo veselību viņas Instagram satura dēļ radušās jau vairākkārt. Arī šoreiz izskatās, ka viņa joprojām nespēj atgūties pēc šķiršanās no vīra Sema Asgari.

 

PĀRGULĒT AR SIEVASMĀTI. Joprojām risinās tiesas prāva, kurā repa zvaigznes Kanjes Vesta bijusī asistente Lorēna Pišota, OnlyFans modele, apsūdz viņu par seksuālu uzmākšanos un nelikumīgu darba attiecību pārtraukšanu. Pišota apgalvo, ka Vests viņai rādījis saraksti ar savu sievu Bianku Senzori. Šajos ziņojumos Vests izteicis vēlmi nodarboties ar seksu ar Biankas māti Aleksandru Senzori, turklāt Biankas klātbūtnē, kura notiekošo vērotu. Vesta juridiskais pārstāvis gan šīs apsūdzības nosaucis par klaju izdomu.

 

JAUNAS ATTIECĪBAS. Pēc šķiršanās no aktiera Breda Pita 2016. gadā aktrise Andželīna Džolija visu šo laiku nebija manīta sabiedrībā ar jaunu partneri. Nu medijs PageSix vēsta, ka beidzot Džolijai varētu būt izveidojušās romantiskas attiecības. 49 gadus vecās aktrises romantisko interešu objekts esot deviņus gadus jaunāks britu repa mūziķis Akala. Abi manīti pavadām nedēļas nogali kādā viesnīcā Londonā, kur Džolija ieradusies pirmā un Akala viņai pievienojies pāris stundu vēlāk.

 

200 000 ASV DOLĀRU MĒNESĪ – ir alimentu summa, ko šovu zvaigzne un uzņēmēja Kima Kardašjana saņem par savu četru bērnu audzināšanu. Kardašjana teic, ka esot solo mamma, jo bērni pie viņas pavadot 80% laika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Ne gluži sliktākais cilvēks

Aktrise Renāte Reinsve (36) par ideju, kādai jābūt sievietei, par sevis un savu cilvēku atrašanu un to, ka viss notiek.

Nebēga uz dienvidiem

Mājas cilvēkiem acīmredzami nozīmēja ļoti daudz jau senā pagātnē – kamēr vairums dzīvnieku pēdējā leduslaikmeta priekšvakarā atkāpās uz siltākiem Eiropas reģioniem, daļa cilvēku palika Eiropas ...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata