Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Ātri un meistarīgi

Līderi ražīgāki liepājniekiem. Latvijas hokeja finālsērijā HK Liepāja viesos divreiz apspēlēja HK Kurbads ar 4:2 un 6:4. Sērijā līdz četrām uzvarām Liepājas komanda ir vadībā ar 3-1. Piektā spēle otrdien pulksten 19.30 Liepājā.

Sērijā par trešo vietu čempiona pilnvaras nolikušais HK Mogo divreiz uzvarēja HK Prizma ko mandu ar 8:2 un 4:1. Sērijā HK Mogo bija pārāks ar 3-1 un ieguva bronzas medaļas.

Divās izbraukuma spēlēs Liepājas vadošā maiņa parādīja līderu cienīgu sniegumu. Trešajā mačā liepājnieku labākais trijnieks iemeta trīs no četrām ripām. Vispirms Bruno Zabis ar negaidītu metienu pārsteidza HK Kurbads vārtsargu Uldi Čalpu, bet pēc tam Egils Kalns guva divus vārtus. Vienā ielaistajā ripā komandu nepavilka arī HK Liepāja vārtsargs Vadims Miščuks. Aizsargs Artūrs Salija no nūjas neērtās puses raidīja ripu starp Miščuka kājsargiem. Kopumā līdzīgā spēlē liepājnieki prasmīgāk izmantoja vārtu gūšanas momentus.

Uz ceturto spēli HK Kurbads treneri Pēteris Ostošovs un Rodrigo Laviņš bija kardināli mainījuši uzbrucēju virknējumus, taču spēles gaita būtiski nemainījās. Sākumā vadību atkal ieguva kurbadieši, un atkal Liepājas hokejisti atspēlējās un nolieca uzvaras kausus savā labā, galvenokārt pateicoties labākai realizācijai. Mājinieki izveidoja pat vairāk bīstamu momentu, taču nobeiguma fāzē kaut kur nepaveicās un kaut kur arī pietrūka prasmes iedabūt ripu vārtos. Divas ripas no vārtu priekšas iemeta aizsargs Edgars Adamovičs, kurš uz trešo un ceturto spēli atgriezās laukumā pēc ilgāka pārtraukuma. Ar savu sniegumu Adamovičs parādīja, ka nepelnīti ilgi ir ticis turēts ārpus pieteikuma. HK Kurbads dārgi samaksāja par diviem pavirši nopelnītiem pārkāpumiem. Pirmajā gadījumā bija skaitliskā sastāva pārkāpums, otrajā - ripu ārpus laukuma izmeta vārtsargs Čalpa.

Liepājnieki kā pēc mācību grāmatas ripas iemeta, izmantojot diagonālās piespēles, taču izšķirošā bija mazākumā iemestā ripa, kad Zabis ar Kalnu divatā izslidoja pret vienu aizsargu.

Biatlona terminoloģijā izsakoties, HK Liepāja tagad ir divas rezerves patronas. Zinot, ka liepājniekiem ir gados jaunāka un fiziski izturīgāka komanda, Kurbadam būs problemātiski uzvarēt trīs spēles pēc kārtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Hokejs

Latvijas virslīga
Fināls, 3. spēle. HK Kurbads - HK Liepāja 2:4 (1:1, 1:2, 0:1; Štāls, Salija; Kalns 2, Zabis, Ņekļudovs). 4. spēle. HK Kurbads - HK Liepāja 4:6 (3:1, 0:3, 1:2; Adamovičs 2, Zeltiņš, Gricinskis; Makarovs 2, Kalns 2, Beizaks, Zabis). Sērijā: 1-3.
5. spēle. 5.IV 19.30 Liepājā.
Par 3. vietu, 3. spēle. HK Prizma - HK Mogo 2:8 (0:1, 1:1, 1:6; Riekstiņš, Fiļimonovs; Lipsbergs 3, Mamonovs 3, Siksnis, Prūsis). 4. spēle. HK Prizma - HK Mogo 1:4 (0:1, 1:2, 0:1; Baburins; Prūsis, Kurmis, Želubovskis, M. Lipsbergs)). Sērijā 3-1 uzvar HK Mogo.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Veicina Alcheimera slimību

Dzīvošana spožām gaismām izdaiļotās metropolēs ir vilinoša, bet varētu izrādīties visai bīstama izvēle. Tāds secinājums izriet no amerikāņu zinātnieku pētījuma.








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?