Klāt lieku nelielu sarīvētu sīpolu un ķiploka daiviņu, piparu, olas kulteni, saldo krējumu, mannā putraimus. Vēlreiz labi samīcu. Var pievienot sāli. Tad veidoju nelielas baranciņas. Apcepu sviestā, var vārīt eļļā vai taukos. Gatavās baranciņas ēdu ar skābu krējumu vai brūkleņu ievārījumu. Ļoti garšīgi!»
Baranciņas
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Bez nosaukuma
Atsūti recepti un saņem balvu
Atsūtiet savu recepti, kas
palīdz uzturēt mundrumu, un balvā saņemsiet izdevniecības
Dienas grāmata izdevumu Merilinas Robinsones
Gileāda. Izcils literārs darbs, kura izlasīšana sniedz
apbrīnojami spēcīgu un spēcinošu šķīstīšanu lasītāja dvēselei. «Ir
vērts nodzīvot garu mūžu, lai atbrīvotos no visiem aizvainojumiem,»
saka romāna galvenais varonis mācītājs Eimzs, savā vēstījumā pa
epizodei vien šķetinot urdošo noslēpumu, kas liek viņam just
neizskaidrojamas bailes no labākā drauga dēla.
Šīs nedēļas
receptes autore Velta Jonikāne grāmatu var saņemt
Rīgā, Mūkusalas ielā 15, Dienas grāmatas birojā darbdienās
no plkst. 9.00 līdz 18.00.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!