Sastāvdaļas: cūkgaļa vai vistas fileja, citrons, ķiploks, sojas mērce, ingvers, olas baltums, kartupeļu milti, eļļa (gaļai); rīsi, burkāns, paprika, cukini, asās garšvielas, buljona kubiņš (rīsiem); sīpols, ingvers, brūnais cukurs, sāls, 5 apelsīni, laims (mērcei)
Gaļu sagriež gabaliņos un bļodā sajauc ar citronu, ķiplokiem, sojas mērci. Pierīvē nedaudz ingvera, ļauj brītiņu ievilkties. Pirms cepšanas piesit olas baltumu un piejauc nedaudz kartupeļu miltu. Rīsiem pierīvē burkānus, papriku, cukini, pieliek buljona kubiņu un pārkaisa ar asajām taizemiešu garšvielām, pārlej ar ūdeni un liek krāsnī sautēties. Gatavojot mērci, katliņā iegriež ingvera šķēlītes, sīpolu un eļļā apcep. Pēc garšas pievieno brūno cukuru, sāli un brītiņu pakarsē. Pielej no apelsīniem un laima izspiestu sulu un pavāra 15 minūšu. Lai mērce būtu biezāka, pievieno kartupeļu cieti ar ūdeni.