Sastāvdaļas: 500 g redīsu, 1 tējkarote smalki rīvētas citrona miziņas, viena citrona sula (apmēram 3-4 ēd. k.), 1-2 šalotes sīpoli, pustējkarote sāls, 60 ml lobītu pistāciju, 10 lielu piparmētras lapu, 1 ēdamkarote olīveļļas.
1. Redīsus sagriež šķēlēs. Sīpolus sakapā. Smalki sagriež piparmētras. Pannā apgrauzdē pistācijas, līdz tās viegli apbrūnējušas. Atdzesē.
2. Bļodā sajauc redīsus, sīpolus, sāli, citrona sulu un miziņu. Ļauj ievilkties 15-30 minūtes.
3. Ja redīsu bļodā ir daudz šķidruma, daļu nolej. Sajauc dārzeņus ar pistācijām, piparmētrām un olīveļļu. Pasniedz nekavējoties.