Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Stāsts par mīlestību

Seriālu Mīli mani mūžam, kura pirmizrāde LNT kanālā paredzēta šovakar plkst.18.45, veido režisors Armands Zvirbulis, populārās ģimenes filmas Mazie laupītāji inscenētājs (šī filma četrās kategorijās nominēta kinobalvai Lielais Kristaps). «Pārāk lielas pieredzes seriālu veidošanā man nav, protams, ja neskaita LTV savulaik veidotās daudzsēriju filmas Rīgas gambīts un Izpostītā ligzda.

Ļoti ceru, ka šis būs ilglaicīgāks projekts, taču tas atkarīgs no skatītāju intereses un telekompānijas plāniem,» sēžot montāžas telpā un ik pa brīdim ielūkojoties datora ekrānā, stāsta Armands Zvirbulis. Pašlaik esot uzņemtas apmēram divdesmit sērijas. Katru dienu top jaunas epizodes, tā ka procesu droši var dēvēt par nepārtrauktu.

Jaunais seriāls vēstīšot par mīlestību, kas jānopelna un jāizcīna. Režisors neiebilst, ka Mīli mani mūžam kāds mēģinās salīdzināt ar Romeo un Džuljetu. Protams, pašmāju variants stāsta par aizliegtu mīlestību starp latviešu jauniešiem - Elīzu un Gustavu; seriāla sižetā iezīmējas ne tikai ģimeņu naids, bet arī sociālās atšķirības. «Scenāristi un producenti rada sižeta līnijas, savukārt man jāizdomā, kā to visu apspēlēt, lai izskatītos dabiski,» smej Armands Zvirbulis un piebilst - ļoti iespējams, rakstot scenāriju, tā autori Jānis Lācis, Viktors Duks un Laima Tabuna izmanto arī epizodes, kas noskatītas ikdienā. Tādēļ seriāla veidotājiem nebūs iebildumu, ja skatītāji sūtīs vēstules ar ieteikumiem, kā risināt sižetiskās līnijas. Galu galā - seriāls tiek veidots tieši skatītājiem. Ja kāds saskatīs līdzību ar savu dzīvi vai teiks «ai, tas taču ir par mani!», arī neesot nekas slikts. «Mīlestība taču ir aktuāla vienmēr! Īpaši šajā laikā, kad jādzīvo tādā situācijā, kādā dzīvojam un kuru vārdā skaļi nesauksim.»

Seriālā iesaistītos aktierus Armands Zvirbulis slavēt slavē - īsta profesionāļu komanda, ar kuriem kopā strādāt ir bauda. Īpaši viņu priecē Gustava Vīksnas lomas atveidotājs - Dailes teātra studijas absolvents Dainis Grūbe. Viņam režisors paredz spožu nākotni - protams, ja vien zvaigžņu stāvoklis un liktenis būs labvēlīgs. Labus vārdus Armands Zvirbulis velta arī citiem aktieriem. Bet par faktu, ka Mīli mani mūžam spēlē Zane Aļļēna un Juris Žagars - aktieri, kuri pirms tam bija redzami Intas Gorodeckas veidotajā seriālā Neprāta cena, režisors noteic: «Tā smilšu kaste Latvijā jau ir tik maza, ka aktierus vienkārši nākas sadalīt. Taču mēs ar Intu par šo jautājumu nestrīdamies.»

Šo vakaru, kad kopā ar aktieriem paredzēta pirmās sērijas noskatīšanās, Armands Zvirbulis gaidot ar nelielu satraukumu. Seriāla galvenie vērtētāji būšot TV skatītāji, īpaši jaunieši, kas varētu būt Mīli mani mūžam īstā auditorija. «Ja viņiem patiks tas, ko esam radījuši, viss būs kārtībā!»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seriāls

Mīli mani mūžam. LNT no 7.IX darbdienu vakaros plkst.18.45

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?