Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ko Latvija apsolījusi klimatam

Dažādu līgumu un vienošanos starp valstīm, apņemoties pēc iespējas saudzīgāk izturēties pret planētu Zemi, lai par spīti klimata pārmaiņām uz tās vēl tomēr kādu laiku varētu dzīvot, netrūkst. Kādi tieši ir šie centieni, ko un kam ir solījusi Latvija, un ko tas nozīmē mums, cilvēkiem, kas grib labi dzīvot un strādāt ar peļņu?

Top komentāri

Dostojevskis
D
Lai ko Latvija arī nebūtu apsolījusi, pieredze rāda, ka pat vislabākās lietas mums izdodas sabojāt līdz nepazīšanai. Diezgan zīmīgi un mums raksturīgi, ka tos solījumus, kuri saistīti ar cilvēku dzīves uzlabošanu izpildīt kaut kā neveicas, toties mūsu varas nesēji čakli izpilda visus rīkojumus , kas ierobežo un aizliedz. Postīt ir vieglāk, nekā celt un aizliegt ir vieglāk, nekā dot.
Juris
J
Pazīstamas melodijas dziesmā klimata aktīvists 1975. g. dzied par tuvojošos LEDUS laikmetu. https://www.youtube.com/watch?v=KzEOvyDcVas Pēc tam sekos kampaņas par nāvīgo ozona caurumu, skābajiem lietiem, datoru sabrukšanu 2000. g. 1. janvārī, putnu gripu utt. Galvenā atšķirība šobrīd - iekasējamās summas gigantisms.
KLIMATGEITANEKAVĒJIES!
K
Nav grūti saskatīt līdzību starp histēriskajām aktivitātēm, kas veltītas cīņai pret globālo sasilšanu ar savulaik CCCP izlūkdienestu inspirēto "cīņu par mieru pasaulē"... tās pašas apmātās sejas, tie paši saukļi, tas pats vēriens. Nav nekā vienkāršāka par valstu destabilizēšanu , izmantojot ekoloģisko tematiku. Var gan pabrīnīties par dažu valstu nespēju šo saprast un savlaicīgi dot pretsparu naidīgajai rīcībai.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Miljoni, ērgļi un svētki

Šogad krāsosiet, slēpsiet, meklēsiet vai ripināsiet? Lai gan olu rādīšana jau labu laiku politiski folklorizējusies, svētku noskaņa ir tepat līdzās, gribas smaidīt un aicināt pavasari beidzo...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata