Indras Rogas sautējums
Nepieciešamās sastāvdaļas: cāļu filejas gabaliņi saldskābā marinādē (veikalos nopērkama vistas fileja ķīniešu marinādē), sviests, āboli, paprika, burkāni, kabači, zaļumi (pēc izvēles)
Kā pagatavot? Uz pannas uzliek pikucīti sviesta, izkausē un taukos liek cepties cāļu filejas gabaliņus saldskābajā marinādē. Kad gaļa nedaudz apcepusies un kļuvusi zeltaina, vistai pieber iepriekš gabaliņos sagrieztus ābolus, papriku, burkānus, kabačus un citus dārzeņus pēc izvēles. Pieber arī smalki sagrieztus zaļumus (dilles, pētersīļus) un cep, līdz dārzeņi mīksti. Garšvielas klāt neliek, jo vistas marināde pati par sevi ēdienam piešķir nepieciešamo pikantumu, savukārt āboli piedod skābumu. Pasniedz siltu.