Sastāvdaļas: 4 burkāni, 250 g kāļu, 1 sīpols, 2 lielas olas, 1 tējkarote graudaino sinepju, 200 g šķiņķa, eļļa, sāls, malti melnie pipari.
1. Dārzeņus nomizo un rupji sarīvē. Katlā uzvāra ūdeni, pievieno sāli un divas minūtes tajā blanšē sarīvētos dārzeņus, ko pēc tam kārtīgi notecina sietā un atdzesē.
2. Bļodā sakuļ olas, piejauc sinepes, sāli, piparus un visu samaisa ar rīvētajiem dārzeņiem. Ja vēlas, pieliek smalki sagrieztu šķiņķi.
3. Pannā uzkarsē eļļu un uz vidējas uguns vispirms no vienas, tad no otras puses cep nelielus plācenīšus, līdz tie kļūst zeltaini un kraukšķīgi.