Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

No šova fināla uz slimnīcu

SŪZANA BOILA, kura nedēļas nogalē atkal visus pārsteidza, talantu šovā Britain's Got Talent piekāpjoties deju grupai Diversity, ar policijas eskortu nogādāta Londonas slimnīcā. 48 gadus vecā dziedātāja, kura pēdējo pusotru mēnesi tika dēvēta par superzvaigzni un interneta sensāciju, pēc zaudējuma šovā piedzīvojusi stresu un emocionālo sabrukumu, vēsta britu plašsaziņas līdzekļi. Viņai ir mentālās veselības problēmas. Vai Sūzanas Boilas 15 minūtes slavas ir pagājušas?

Vēl pirms Britain's Got Talent fināla S.Boila, izjūtot negaidītās popularitātes spiedienu, uzvedās neadekvāti - lamājās Londonas viesnīcā, konfliktēja ar apkārtējiem un nervozēja. Viņas pirmā uzstāšanās šova atlases kārtā, kas notika aprīlī, YouTube vietnē skatīta ap 200 miljoniem tūkstošu reižu - toreiz Boila izpildīja dziesmu I Dreamed a Dream no mūzikla Les Miserables. Skotu pilsētiņas Blekbērnas iedzīvotāju S.Boilu intervējusi Opra Vinfrija (intervija ASV tika pārraidīta ar subtitriem - Opra, šķiet, pārcentusies). Par Sūzanas faniem kļuvuši ASV prezidents Baraks Obama un Holivudas pārītis Demija Mūra un Eštons Kačers. Savukārt britu premjers Gordons Brauns pēc šova fināla ir ļoti norūpējies par S.Boilas veselību.

Dīvaiņi un anekdotiski personāži uzrunā visus - gan valstsvīrus, gan Holivudas slavenības, gan ierindas skatītājus. Taču viena lieta ir «ierēkt par dīvainīti», skatoties videoierakstu internetā, un pavisam cita lieta ir nobalsot par viņu TV šova laikā vai nopirkt viņa albumu, samaksājot par to savu naudiņu. Par deju grupu Diversity šova finālā sestdien, 30.maijā, nobalsoja 24,9% skatītāju, par S.Boilu - 20,2% (kopumā - gandrīz četri miljoni balsu). Uzvarētāju kolektīvs saņēma 100 000 sterliņu mārciņu un ielūgumu uzstāties ikgadējā labdarības Royal Variety šovā, kuru apmeklē britu karaliskās ģimenes pārstāvji. Taču, pateicoties tieši S.Boilas līdzdalībai, Britain's Got Talent fināls kļuva par visvairāk skatīto pārraidi Lielbritānijas televīzijas kanālos pēdējos piecos gados - šovu noskatījušies ap 19 miljoniem cilvēku.

Eksperti lēš, ka S.Boila varētu nopelnīt līdz pat astoņiem miljoniem sterliņu mārciņu - viņai piedāvāts līgums ar ierakstu kompāniju Sony BMG un ASV turneja. Viņas Pelnrušķītes dzīvesstāsts var kļūt par pamatu kinofilmai, plānota memuāru iznākšana, reklāmas līgumi utt. Faktu, ka neprofesionāli dziedātāji, kuru vienīgā pieredze bijusi uzstāšanās karaokes bāros, var kļūt par mūzikas industrijas pilntiesīgiem dalībniekiem apstiprina arī 2007.gada Britain's Got Talent uzvarētāja Pola Potsa panākumi: bijušais mobilo telefonu pārdevējs no Bristoles ierakstījis jau otro classic crossover žanra albumu un veiksmīgi koncertē ASV un Eiropā. Londonā P.Potsa solokoncerts rudenī notiks prestižajā Karaliskajā Alberta zālē, un Sūzanai Boilai ir, uz ko tiekties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Bez nosaukuma

Sūzanai Boilai - emocionālais sabrukums. Vai viņas 15 minūtes slavas ir pagājušas?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?