Smalki izcakoti ēdieni
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Bez nosaukuma
Četrām porcijām vajadzēs: 600 g reņģu filejas, 1 kg tomātu, 2
ēd. k. bazilika, 1 tējk. želatīna, 1 ēd. k. citrona
sulas, pavisam nedaudz ķiploka, sāli, cukuru, piparus, 4 šķēles
rudzu maizes, 200 g maskarpones siera. 1. marinādei vajadzēs: 1 ēd.
k. sinepes, 1 ēd. k. cukura, sāli, piparus, 1/2 tējk. kurkumu, 1
tējk. etiķa. 2. marinādei vajadzēs: 2 ēd. k. biešu sulas, 2 tējk.
sāls, 1 ēd. k. cukura, 1/2 tējk. etiķa. 3. marinādei vajadzēs: 10 g
diļļu, 10 g pētersīļu, 1 ēd. k. etiķa, 1 tējk. sāls, 2 ēd. k.
cukura.
Reņģes sadala trijās daļās, katru no tām sajauc
ar savu marinādi un patur tajā pāris stundu.
Tomātus sagriež
mazākos gabalos un apcep ar ķiplokiem un garšvielām, citrona sulu,
pievieno nedaudz ūdens un pavāra, kamēr mīksti, tad sablenderē,
sajauc ar uzbriedinātu želatīnu un lej formā, lai sastingst. Tad
sagriež taisnstūra formā.
Maizi sagriež plānās šķēlēs un
nograuzdē.
Maskarpones sieru sajauc ar garšvielām un
uzputo.
Visu kārto uz šķīvja un pasniedz.
Bez nosaukuma
Četrām porcijām vajadzēs: 600 g laša filejas, 2 olas, 100 g
saldā krējuma, 150 g paprikas, 150 g cukini, 150 g burkānu, 120 g
sīpolu, nedaudz ķiploka, 150 g baklažānu, 1 ēd. k. tomātu pastas, 1
tējk. timiāna, 500 g brokoļu, 50 g sviesta, 50 g Filadelfijas
siera, sāli, cukuru, piparus pēc garšas.
Laša fileju sablenderē
ar olām, saldo krējumu un garšvielām, satin plēvē kā desu un liek
vārošā ūdenī uz 12 minūtēm.
Dārzeņus sagriež palielos kubiņos un
apcep, tad pievieno tomātu pastu, garšvielas un gatavo, kamēr
dārzeņi gatavi.
Brokoļus novāra un sablenderē ar izkausētu
sviestu, sieru un garšvielām.
Bez nosaukuma
12 porcijām vajadzēs: Pildījumam: 3 citronus, 6 olas, 300 g
saldā krējuma, 300 g cukura. Mīklai: 200 g miltu, 150 g sviesta,
100 g cukura, 4 olas, 1 tējk. vaniļas cukura, 1 šķipsnu sodas.
Marmelādei: 800 g burkānu, 300 g cukura.
Miltus sajauc
ar olu dzeltenumiem un mīkstu sviestu. Baltumus saputo ar cukuru un
iemaisa mīklā. Mīklu liek formā un cep 180'C aptuveni 20
minūtes
Norīvē citronu mizu, tad noloba citrona balto oderīti un
mīkstumu sablenderē, izkāš caur sietu un pieber sarīvētās citronu
mizas.
Četras olas viegli saputo ar cukuru un pievieno
sablenderēto citrona sulu un saldo krējumu, visu samaisa, lej formā
un cep 180'C aptuveni 30 minūtes, atdzesē un pasniedz.
No
burkāniem izspiež sulu un ar visiem biezumiem liek katlā, pievieno
cukuru un vāra uz lēnas uguns, kamēr sāk sabiezēt, atdzesē, kamēr
veidojas bieza marmelāde.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!