Sastāvdaļas: 350 g miltu, 120 ml silta ūdens, sauja sakapātu zaļo lociņu, 2 ēdamkarotes sezama eļļas, eļļa cepšanai.
1. Lielā bļodā sajauc viendabīgā mīklā miltus un ūdeni. Mīklu apsedz ar dvieli un ļauj tai atpūsties 30 minūtes.
2. Mīklu sadala sešās vienādās daļās, katru daļu izrullē apļa formā nepilna centimetra biezumā. Plācenīšus apziež ar sezama eļļu, pa virsu pārkaisa lociņus, tad sarullē rullī, ko saliec gliemezītī. Katru gliemezīti no jauna izrullē par plācenīti.
3. Sakarsē pannā eļļu un cep plācenīšus 2-3 minūtes no katras puses, līdz tie kļūst zeltaini. Sagriež trīsstūros un pasniedz ar sojas mērci.